Evet, normalde 1660S almayı planlıyordum. Ancak şu anda o kadar param yok. Alabileceğim en uygun olana yönelmek istedim.Ekran kartı yetersiz kalabilir biraz bu dönemde. Minimum 1650 tarzı bir kart gerekiyor. Fakat güzel sistem.
Evet bazı videoları izleyerek FPS değerlerine baktım. Dediğiniz gibi.Gayet iyi olur. Son çıkan güncel oyunlarda bir tık sıkıntı çıkarabilir. Onun dışında Valorant, LoL, CS:GO, Rocket League tarzı oyunlar için çok yeterli sistem.
Anladım, hayırlısı olsun. En azından idare edebilirsiniz yani. Arkadaşın dediği gibi son çıkan oyunlar haricinde Lol, Valorant, Rocket League tarzı oyunları rahatça oynayabilirsiniz.Evet, normalde 1660S almayı planlıyordum. Ancak şu anda o kadar param yok. Alabileceğim en uygun olana yönelmek istedim.
Çok teşekkür ederim.Anladım, hayırlısı olsun. En azından idare edebilirsiniz yani. Arkadaşın dediği gibi son çıkan oyunlar haricinde Lol, Valorant, Rocket League tarzı oyunları rahatça oynayabilirsiniz.
Eğer arada çok fark var mı bilmiyorum ortalam 200-300 TL olması gerek, Asus almanızı tercih ederim. Fakat Palit'de alabilirsiniz problem olmaz.Çok teşekkür ederim.
Koymayı unutmuşum. Bu markalı Ekran Kartı nasıldır?
Asus markalı olanların hepsi çift fanlı. Fiyatı da oldukça fazla.Eğer arada çok fark var mı bilmiyorum ortalam 200-300 TL olması gerek, Asus almanızı tercih ederim. Fakat Palit'de alabilirsiniz problem olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.