i5 10400F ve GTX 1050 Ti sistem nasıl?

Yas1n

Decipat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Dr.
İşlemci: i5 10400F,
Anakart: B460M-A Pro.
RAM: 16 GB.
Ekran kartı: GTX 1050 Ti
Şeklinde bir sistem nasıl olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet iyi olur. Son çıkan güncel oyunlarda bir tık sıkıntı çıkarabilir. Onun dışında Valorant, LoL, CS:GO, Rocket League tarzı oyunlar için çok yeterli sistem.

Ekran kartı yetersiz kalabilir biraz bu dönemde. Minimum 1650 tarzı bir kart gerekiyor. Fakat güzel sistem.
Evet, normalde 1660S almayı planlıyordum. Ancak şu anda o kadar param yok. Alabileceğim en uygun olana yönelmek istedim.
Gayet iyi olur. Son çıkan güncel oyunlarda bir tık sıkıntı çıkarabilir. Onun dışında Valorant, LoL, CS:GO, Rocket League tarzı oyunlar için çok yeterli sistem.
Evet bazı videoları izleyerek FPS değerlerine baktım. Dediğiniz gibi.

Evet, normalde 1660S almayı planlıyordum. Ancak şu anda o kadar param yok. Alabileceğim en uygun olana yönelmek istedim.
Anladım, hayırlısı olsun. En azından idare edebilirsiniz yani. Arkadaşın dediği gibi son çıkan oyunlar haricinde Lol, Valorant, Rocket League tarzı oyunları rahatça oynayabilirsiniz.

Anladım, hayırlısı olsun. En azından idare edebilirsiniz yani. Arkadaşın dediği gibi son çıkan oyunlar haricinde Lol, Valorant, Rocket League tarzı oyunları rahatça oynayabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim.
Koymayı unutmuşum. Bu markalı Ekran Kartı nasıldır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı