i5 10400F ve MSI B560M Mortar Wi-Fi sistem uyumlu mu?

O psu canlı bir bomba. Şu anda ben kullanıyorum değiştirmek için can atıyorum. Tieri rezalet, üstelik testlerde cidden patlıyor. Kendim kullanmama rağmen önermiyorum siz düşünün. Şu alınacağına bunun alınması cidden daha iyi.

O psu canlı bir bomba. Şu anda ben kullanıyorum değiştirmek için can atıyorum. Tieri rezalet, üstelik testlerde cidden patlıyor. Kendim kullanmama rağmen önermiyorum siz düşünün. Şu alınacağına bunun alınması cidden daha iyi.

Ben siz kullanıyorsunuz diye önerdim ama sorunluymuş vaz geçtim :)
High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) | Teknobiyotik bunu alın bitsin bu iş :) 648,41 ₺

Ben siz kullanıyorsunuz diye önerdim ama sorunluymuş vazgeçtim :)

Yok cidden çok kötü bir PSU. Ben neweegden aldığım için hazır sistemde kendisi geldi. Şimdilik idareten kullanıyorum ama çok korkuyorum açıkçası çünkü cidden patlıyor bu PSU. Bunu satıp performance gd almayı düşünüyorum şu anda.

Suriyelilere atmalık Gigabyte'lı bomba. Lüks C4 🥵.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı