Shinyapo LXXIV
Decipat
Ne olur ne olmaz testlerini yapmayı unutmayınız.ben de sizinle aynı fikirdeyim.
çok teşekkür ederim hocam
Ne olur ne olmaz testlerini yapmayı unutmayınız.ben de sizinle aynı fikirdeyim.
çok teşekkür ederim hocam
arada geliyor böyle ilanlar ama ben yakalayamıyordum iyi oldu--SIFIR-- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2060 OC 6GB GDDR6 192 Bit - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 961119874 6.650 TL ye Sıfır RTX 2060 OC da var
kesinlikle...Ne olur ne olmaz testlerini yapmayı unutmayınız.
O psu canlı bir bomba. Şu anda ben kullanıyorum değiştirmek için can atıyorum. Tieri rezalet, üstelik testlerde cidden patlıyor. Kendim kullanmama rağmen önermiyorum siz düşünün. Şu alınacağına bunun alınması cidden daha iyi.PSU olarak bunu almanız daha mantıklı bir seçim olur 750 watt 80+ gold ve modüler
720 TL
Ben siz kullanıyorsunuz diye önerdim ama sorunluymuş vaz geçtimO psu canlı bir bomba. Şu anda ben kullanıyorum değiştirmek için can atıyorum. Tieri rezalet, üstelik testlerde cidden patlıyor. Kendim kullanmama rağmen önermiyorum siz düşünün. Şu alınacağına bunun alınması cidden daha iyi.
![]()
High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) | Teknobiyotik
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
Ben siz kullanıyorsunuz diye önerdim ama sorunluymuş vazgeçtim![]()
b560m mortar wifi nvme destekli mi ?Yok cidden çok kötü bir PSU. Ben neweegden aldığım için hazır sistemde kendisi geldi. Şimdilik idareten kullanıyorum ama çok korkuyorum açıkçası çünkü cidden patlıyor bu PSU. Bunu satıp performance gd almayı düşünüyorum şu anda.
Evet Nvme m.2 desteği var. Hem de 2 adet.b560m mortar wifi nvme destekli mi ?
Suriyelilere atmalık Gigabyte'lı bomba. Lüks C4O psu canlı bir bomba. Şu anda ben kullanıyorum değiştirmek için can atıyorum. Tieri rezalet, üstelik testlerde cidden patlıyor. Kendim kullanmama rağmen önermiyorum siz düşünün. Şu alınacağına bunun alınması cidden daha iyi.
![]()
High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) | Teknobiyotik
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.