i5 10400F ve RTX 3060 Ti sistemde darboğaz olur mu?

ElJimanstiko

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yaklaşık 1, 5 aydır kullandığım MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio ekran kartımı Coil Whine'dan dolayı bir şekilde iade edebilirsem üzerine biraz ekleyip MSI RTX 3060 Ti Gaming X Trio ekran kartına geçmeyi düşünüyorum. Vatan Bilgisayar'da listelenmiş bu kart. Fiyatı 5, 691 TL.

RTX 2070 Super.
i5 10400F.
2x8 16 GB 3000MHz RAM.
B460M-A PRO.
650W Corsair VS650 PSU.

Mevcut sistemim budur. Ekran kartını RTX 3060 Ti ile değiştirir isem sıkıntı yaşatacak kadar darboğaz yaşar mıyım?

Son düzenleme:
Teşekkürler. 2 hafta sonra servise yollamayı düşünüyorum umarım İade&değişim belgesi konusunda sıkıntı çıkarmazlar. Birde bu listelenen ürün stoklara ne zaman gelir tahmini olarak Bi bilgisi olan var mı?

Teşekkürler. 2 hafta sonra servise yollamayı düşünüyorum umarım İade&değişim belgesi konusunda sıkıntı çıkarmazlar. Birde bu listelenen ürün stoklara ne zaman gelir tahmini olarak Bi bilgisi olan var mı?
Vardır onların depolarında. Sadece stoklara açmıyorlar o kadar. Sebebini bilmiyorum ama bu genelde hep böyledir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı