i5 10400F ve RTX 3070 için MSI B460M PRO ve 700W PSU yeter mi?

Ahmet kenger

Hectopat
Katılım
17 Aralık 2020
Mesajlar
1.418
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Intel Core i5 10400F Palit RTX 3070 Gamingpro'yu besleyebilecegini yetecegini düşünüyorum ama anakart sanki biraz düşük gibi geldi bana. İleriye dönük degil sanırım. MSI B460-M PRO 2993 MHz RAM hızı var sizce yeterli bir RAM hızı mıdır bu yoksa yeterli degil midir? Coguar STX-700 700W80+ PSU yeter mi bu sisteme? Merak ettigim 2 soruyu cevaplarsanız çok memnun olurum. 800 TL fark var BIOSTAR'ın 4400 MHz olan model ile arasında.
 
Güç kaynağı olarak bunları öneririm.


 
Z serisi anakart kullanmadıkça 2666 MHz'den fazla RAM frekansı alamayacaksınız zaten. Anakart seçiminiz gayet iyi olmuş.
Yani bu sistem iş yapar mı diyorsun hocam? Ben de RAM'lerde 3200 yazınca falan en az 3200 almamız lazım gibi bir düşünceye kapıldım, cahillik sanırım biraz :)
Güç kaynağı olarak bunları öneririm.


Güç kaynağını hazır sistem alacaktım o yüzden sadece o vardı. Baktım hazır sistem Gamegaraj ile arasında yaklaşık 500 TL civarı fark oluyor, buna da bakacagım. Teşekkürler
 
Güzel görünüyor. Ben olsam PSU'yu biraz daha yüksek tutardım ama. Hem daha geleceğe yönelik olmuş olur hem de PSU konusunda tereddütün kalmaz.

@Ahmet kenger Almayı düşündüğünüz tüm sistem bileşenlerini yazar mısınız? Ya da eğer hazır sistem bakıyorsanız linkini atar mısınız?
 
Güzel görünüyor. Ben olsam PSU'yu biraz daha yüksek tutardım ama. Hem daha geleceğe yönelik olmuş olur hem de PSU konusunda tereddütün kalmaz.

@Ahmet kenger Almayı düşündüğünüz tüm sistem bileşenlerini yazar mısınız? Ya da eğer hazır sistem bakıyorsanız linkini atar mısınız?
sistemi gamegarajdan almak istiyordum fakat aynı sistemi topladım yan sayfada yaklaşık 500 tl fark çıkıyor Deluxe 5T10-RTX3070 | Game Garaj sistem bu aynı sistemi kendim toplayacagım sanırım
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı