Neden 3060 Ti'dan vazgeçtiniz? Dün ne güzel sistem toplamıştık size Güzel sistem olmamış, 5700XT bazı yerlerde darboğaz yapacaktır, 1080p çözünürlükte tabii.
GeForce RTX 3060 TI Ekran Kartı Fiyatları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) 3060 ti - TeknoFiyat Bekle bir dakika... wtf Tamam bana 10, 500 TL'yi aşmayacak RTX 3060 Ti sistemli oyun bilgisayarı önerir misin?
Neden 3060 Ti'dan vazgeçtiniz? Dün ne güzel sistem toplamıştık size Güzel sistem olmamış, 5700XT bazı yerlerde darboğaz yapacaktır, 1080p çözünürlükte tabii.
Abi, farklı sitelerden topladım ama karma karışık, Rtx 3060 Ti 'yi bende istiyom ama karışık olur mesela bazı kargolar farklı günlerde gelir, ben aynı günde sistem toplamak istiyorum.
Gelsin, ne olacak ki? Genel olarak sabah 10-12 gibi alırsanız daha erken geliyor kargolar, en azından daha hızlı kargolanıyor. Birçok kişi böyle sistem topluyor, daha mantıklı çünkü.
Gelsin, ne olacak ki? Genel olarak sabah 10-12 gibi alırsanız daha erken geliyor kargolar, en azından daha hızlı kargolanıyor. Birçok kişi böyle sistem topluyor, daha mantıklı çünkü.