Satılık i5 10400F

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
Merhaba. Ürün İncehesap'tan alınma. 1 senedir bende PC'yi AMD tabanlı topladığım için elimde kaldı. 1 sefere mahsus çalışıyor mu diye arkadaşımın sisteminde denedik. Sorunsuzdur kondisyonu sıfır yani.

İstanbul içi elden diğer illere havale sonrası kargo yapabilirim. Güven meselesi tamamen size kalmıştır ben zorla havale satışı yapmıyorum. Zaten elden satış önceliğimdir.

Fiyatım 1800 pazarlık çok cüzi yaparım ürün sıfır zaten webdeki fiyatı 2000 bandında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanılmış ürüne 1800 vermek yerine 0 garantili ürüne 2K vermeleri daha mantıklı değil mi?
Ürün kullanılmadı hocam.
1 senedir kullanılıp kullanılmadığını kimse bilemez ki? 1 sene ne olduğu belirsiz bir ürün yerine 200 daha verip sıfırını mis gibi kullanmak daha mantıklı bence.
Belli oluyor kullanılmadığı hocam taktiği var onu anlamanın.
Ben sıfırı 2250'lerde iken 1 yıllık işlemciyi 1500'e satabilmiştim bol şans diliyorum hocam.
Ben piyasada 2. El bandını 1700 altı göremedim 4-5 ay önceki fiyattan mı bahsediyorsunuz?

Ürün kullanılmadı hocam.

Belli oluyor kullanılmadığı hocam taktiği var onu anlamanın.

Ben piyasada 2. El bandını 1700 altı göremedim 4-5 ay önceki fiyattan mı bahsediyorsunuz?
Tam olarak şu kadar ay önce diyemem hocam sıfır 10400F 2250 lira civarındayken 1500'e satabilmiştim. 1750 yazanların ilanı duruyordu. Bu arada şanslı iseniz yakınlarınızda bu işlemciye acil ihtiyacı olan biri çıkıp satabilirsiniz de zaten ondan bol şans dedim. Taksitle kendi adınıza sıfır biri lemci almak yerine ikinci el almanın mantığı bütçe yetersizliği ya da araştırma eksikliğidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı