i5 10400F'e anakart tavsiyesi

Notingloze

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba, öncelikle i5 10400F işlemci mi de aldım ancak B460M'a Pro anakart alacaktım. Şu an indirimde 580 TL ama RGB desteği yokmuş. Mesela ben RGB'li kasa alsam calismiycak galiba. Ne yapmalıyım bilginiz var mı ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an indirimde 580 TL ama RGB desteği yokmuş. Mesela ben RGB'li kasa alsam calismiycak galiba. Ne yapmalıyım bilginiz var mı ne önerirsiniz?

Kontrolcü ile kasanın RGB'lerini kontrol edebilirsin. RGB anakart şart değil. O anakartı alabilirsin.

Hocam, kasayla beraber kontrolcü gelirse kullanabilirsiniz. Anakart üzerinden kontrol edemezsiniz.

İntel 10 nesil için anakart seçiminde dikkat edilmesi gereken ilk nokta seçilecek olan ram.

Eğer 2666 MHz ram ile kullanacaksanız ve ileri süreçte ram güncellemesi yapmayacaksanız 3600 MHz gibi B460 bir model alın.

Eğer 2666 MHz üzeri bir ram seçimi olacaksa mecbur olarak Z490 bir anakart seçmeniz lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı