i5 10500 ve 8 GB RAM'li sisteme 1050 Ti takılır mı?

Pek araştıramadım açıkçası o yüzden biraz bakınmam daha iyi olur.
İyice araştırın hocam, ben de pek bakmıyorum piyasaya yanlış anlaşılmasın. Sanki en son baktığımda bir sürü o fiyatlara RX 470 falan görmüştüm ondan diyorum.

İyice araştırın hocam, ben de pek bakmıyorum piyasaya yanlış anlaşılmasın. Sanki en son baktığımda bir sürü o fiyatlara RX 470 falan görmüştüm ondan diyorum.
İzmir içi elden alabileceğim için alternatifleri o şekilde eliyorum ama şuan bir kaç tane denk geldim rx470 az pazarlık ile olabilir sanırım.

İzmir içi elden alabileceğim için alternatifleri o şekilde eliyorum ama şuan bir kaç tane denk geldim rx470 az pazarlık ile olabilir sanırım.
Güzel bakının hocam da, anlıyorsanız testlere sokun güzelce. Mining'ten çıkmış olma ihtimalleri çok yüksek çünkü. En basitinden patch sorunlarını sorabilirsiniz. Patch sorunu var mı kartın falan diye... (Gerçi onu düzeltiyorlar da, düzeltemeyenler de var.)

Güzel bakının hocam da, anlıyorsanız testlere sokun güzelce. Mining'ten çıkmış olma ihtimalleri çok yüksek çünkü. En basitinden patch sorunlarını sorabilirsiniz. Patch sorunu var mı kartın falan diye...
Bilen birisiyle almam lazım ya da sıfır almam lazım hiç risksiz... Bilgisizlik başa belaymış...

Bilen birisiyle almam lazım ya da sıfır almam lazım hiç risksiz... Bilgisizlik başa belaymış...
Kendim kullanıyorum diye demiyorum, GTX 1050 Ti ekran kartından, GTX 970'e geçtim. Şuan ne kadar piyasası bilemedim yine ama GTX 970 bakabilirsiniz bence hocam. Çok kuvvetli kart ve mining yapılma ihtimali yok gibi bir şey. Biraz tüketimi fazla ve hashrate değeri düşüktü çünkü. Daha çok güven oluşabilir ikinci elde.

Kendim kullanıyorum diye demiyorum, GTX 1050 Ti ekran kartından, GTX 970'e geçtim. Şuan ne kadar piyasası bilemedim yine ama GTX 970 bakabilirsiniz bence hocam. Çok kuvvetli kart ve mining yapılma ihtimali yok gibi bir şey. Biraz tüketimi fazla ve hashrate değeri düşüktü çünkü. Daha çok güven oluşabilir ikinci elde.
Onu da ekliyim Filtreye.
1050ti 2300 e buldum şuan. Fiyat git gide düşüyor :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı