i5 10500h + GTX 1650 GTA V düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

Jans

Centipat
RAM
8 GB RAM
Ekran kartı
Nvidia Geforce GTX 1650
İşlemci
Intel Core i5-10500H
Cihaz adı: Dell G15 5510.
Intel Core i5-100500h 2.50GHz Intel Turbo Boost aktif (görev yöneticisinde işlemci hızı 4.00 GHz kadar bir şeylerde)
NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB.
8 GB RAM.

Arkadaşlar bu sistem ile GTA V'i Very High'ın altında olan High ayarlarda bile şehir merkezinde 50-55 FPS ayarlarda ancak oynayabiliyorum. Story mod olarak hem de. İnternette test videolarında insanlar hep 90 100 FPS almış bende niye böyle oldu anlamadım. Yardımcı olur musunuz?

Cihaz adı: Dell G15 5510.
Intel Core i5-100500h 2.50GHz Intel Turbo Boost aktif (görev yöneticisinde işlemci hızı 4.00 GHz kadar bir şeylerde)
NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB.
8 GB RAM.

Arkadaşlar bu sistem ile GTA V'i Very High'ın altında olan High ayarlarda bile şehir merkezinde 50-55 FPS ayarlarda ancak oynayabiliyorum. Story mod olarak hem de. İnternette test videolarında insanlar hep 90 100 FPS almış bende niye böyle oldu anlamadım. Yardımcı olur musunuz?

Sıcaklık nasıl peki? Kahin değiliz, biraz daha bilgi ver.

Bilgisayar düşük güç modunda kalmış olabilir ya da şarjda oynamadığından FPS kaybı yaşıyorda olabilirsin biraz da sıcaklıklardan bahsedersen daha iyi olabilir.

Sıcaklık nasıl peki? Kahin değiliz, biraz daha bilgi ver.
GPU kullanımı 75 derece. CPU kullanımı 85 derece. Cihazı alalı 2 gün oldu.

Bilgisayar düşük güç modunda kalmış olabilir ya da şarjda oynamadığından FPS kaybı yaşıyorda olabilirsin biraz da sıcaklıklardan bahsedersen daha iyi olabilir.
Hocam yüksek performans modunda kullanıyorum şu an. Dizüstü bilgisayar.

Bilemiyorum artik laptoplardan fazla anlamıyorum.

Sıcaklıklar iyi değil.

Sıcaklıklar iyi değil.
Ürün daha 1.5 günlük olmasına rağmen bu tür sıcaklık değerlerine çıktığı için Amazon üzerinden iade talebi oluşturdum hocam. Yorumunuz için teşekkür ederim. Acer Nitro 5 AN515 RTX 3050 veya Lenovo Ideapad Gaming 3 GTX 1650 modeli almayı düşünüyorum. (Hocam bu arada bahsettiğim sıcaklık değerleri GTA V oynarkendi)

Ürün daha 1.5 günlük olmasına rağmen bu tür sıcaklık değerlerine çıktığı için Amazon üzerinden iade talebi oluşturdum hocam. Yorumunuz için teşekkür ederim. Acer Nitro 5 AN515 RTX 3050 veya Lenovo Ideapad Gaming 3 GTX 1650 modeli almayı düşünüyorum.

Benim 2 yıllık cihazım daha 90 derecelere yeni geliyor, sizinki 2 günlükken olması normal değil.

Benim 2 yıllık cihazım daha 90 derecelere yeni geliyor, sizinki 2 günlükken olması normal değil.

Hocam yorumu düzenlemiştim ama GTA V oynarken GPU kullanımı 75, CPU kullanımı 85 dereceye çıkıyor. Ürünü paketinden ilk çıkarıp kurduğumda ise masaüstünde boştayken 60-65 dereceye çıkıyordu. Bugün sabah boştayken 55-60 dereceye çıkıyor ama açıkçası bana yine fazla geldiği için iade talebi oluşturdum.

Hocam yorumu düzenlemiştim ama GTA V oynarken GPU kullanımı 75, CPU kullanımı 85 dereceye çıkıyor. Ürünü paketinden ilk çıkarıp kurduğumda ise masaüstünde boştayken 60-65 dereceye çıkıyordu. Bugün sabah boştayken 55-60 dereceye çıkıyor ama açıkçası bana yine fazla geldiği için iade talebi oluşturdum.

Hocam bir sorun var, benim laptop 4K videoyu 10 sekmede açınca böyle oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı