i5 10600 ve RTX 2070S sistem alınır mı?

Daha fazla  
Sistem bu, öncelikle Vatan'dan alınmaz pahalı olur gibi yorumlara karşı şunu söyleyim; taksit ile alacağım için Vatan'da da peşin fiyatına taksitle olduğu için mecburum ve 10 ayrı yerden satın alıp da kafam ağrısın istemiyorum. Sistemde SSD ve kasa kötü ama yapacak bir şey yok çünkü Vatan'da parça değişimi olmuyor hazır sistemlerde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçede 3060 Ti toplanır.

SSD kötü değil bu arada, hatta en iyisi.

2 Adet : Adata XPG Gammix D30 8 GB 3000MHz DDR4 CL16 AX4U300038G16A-SR30 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Toplam 10.138 TL.

Sistem bu, öncelikle Vatan'dan alınmaz pahalı olur gibi yorumlara karşı şunu söyleyim; taksit ile alacağım için Vatan'da da peşin fiyatına taksitle olduğu için mecburum ve 10 ayrı yerden satın alıp da kafam ağrısın istemiyorum. Sistemde SSD ve kasa kötü ama yapacak bir şey yok çünkü Vatan'da parça değişimi olmuyor hazır sistemlerde.
Bu paraya daha iyileri toplanır.

Hocam Samsung SSD'nin neyi kötü? Ayrıca kasada kötü değil.

Son düzenleme:
Bu bütçede 3060 Ti toplanır.

SSD kötü değil bu arada, hatta en iyisi.

2 Adet : Adata XPG Gammix D30 8 GB 3000MHz DDR4 CL16 AX4U300038G16A-SR30 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Toplam 10.138 TL.
böyle sistem toplaya varsa anakartı es geçmesin hocam. bu sisteme sata ssd b450m-s2h garip olmuş. Evet, fiyat tutturmak için olabilir ancak 10k veren üstüne az daha koyar sanırım :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı