i5-10600K alınır mı?

Damla Çankal

Femtopat
Daha fazla  
Twitch de oyun yayınları yapmayı düşünüyorum. Sizce i5 10600K sorunsuz çalışır mı? 1050 Ti ekran kartım var. Yanına F/P anakart önerirseniz sevinirim maximum bütçem 5500TL.

Son düzenleme:
5500 liraya bunlar daha iyi olur.

1050 Ti için 10600k gereksiz bir yükseltme.
Mevcut sisteminiz nedir?

Şu anki işlemcim i5 6500 Fakat Valorant Oyunun'da çok takılma donma yaşıyorum bakımlarını yaptırdım kasanın ama düzelmedi bir türlü. Bende işlemci değiştirme kararı aldım Twitch'te oyun yayınları yapmayı planlıyorum ayrıyeten.

Şu anki işlemcim i5 6500 Fakat Valorant Oyunun'da çok takılma donma yaşıyorum bakımlarını yaptırdım kasanın ama düzelmedi bir türlü. Bende işlemci değiştirme kararı aldım Twitch'te oyun yayınları yapmayı planlıyorum ayrıyeten.

16 GB RAM VE1050 Ti ekran kartı takılı yanında

5500 liraya bunlar daha iyi olur.

Bende bu işlemciyi düşünüyordum fakat arkadaşım AMD işlemcileri problemli alma diyor. K serisi işlemcileri önermişti bütçeme en uygun 10600k var şu anda.

Bende bu işlemciyi düşünüyordum fakat arkadaşım AMD işlemcileri problemli alma diyor. K serisi işlemcileri önermişti bütçeme en uygun 10600k var şu anda.
Kim söylemişse yalan söylemiş. Hiçbir sorunu yok AMD işlemcilerin şu anda.

AMD ile ilgili söylenen bir sürü olumsuz yorumun ve iftiranın başında büyük bir ön yargı yatıyor.

AMD işlemciler çok kaliteli işlemcilerdir ve fiyat anlamında da performansına göre çok uygundur.

Termal macun yenilemesini en son ne zaman yaptınız?

AMD ile ilgili söylenen bir sürü olumsuz yorumun ve iftiranın başında büyük bir ön yargı yatıyor.

AMD işlemciler çok kaliteli işlemcilerdir ve fiyat anlamında da performansına göre çok uygundur.

Termal macun yenilemesini en son ne zaman yaptınız?

Yakın zaman da yapıldı ekstra üstünde kule tipi soğutucu takılı.

Valorant tarzı oyunlar yapıları gereği işlemciye çok yük bindirir bildiğim kadarıyla önbelleği yüksek işlemciler tercih edilmesi gerekiyor böyle oyunlar için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı