i5 10600K ile sistem toplama

Bütçe
15000-16000

sinanxblo

Femtopat
Daha fazla  

Bu şekilde bir sistem toplamayı düşünüyorum ama ekran kartı konusunda tereddütlerim var yardımcı olabilir misiniz ve bu bütçeyle daha iyi ne yapılabilir 15 bin lira gibi ücret çıkıyor

Monitör olarak da Aoc c27g1 gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Aoc c27g1 gaming monitör kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
Düşünüyorum daha iyi önerisi olan varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım bütçeye monitör dahil:

M.2 SSD isterseniz:

Toplam 16.075 TL.

Sanırım bütçeye monitör dahil:

M.2 SSD isterseniz:

Toplam 16.075 TL.
ilk olarak yorumun için teşekkürler fakat şöyle bi durum söz konusu ben kameramanlık yapmaktayım bunun için render işinde kullanıcam adobe programlarında intel daha fazla performans veriyormuş yani Recep Baltaşın videolarında öyle bahsettiğini duydum o yüzden işlemci çalışma hızı olarakta i5 10600k baya performaslı gözüküyor gözüme bu işlemci üzerinden yüricek olursak eğer sistemi daha nasıl geliştirebiliriz.

Ryzen 5600x hem rendering hem de oyun perfonmansı olarak 10600k'dan ileride bir işlemci. Rendering konusunda zaten 10600k'nın çok çok ilerisinde bir işlemci.

Ryzen işlemciler epey sorunsuz bu arada eğer çekindiğiniz nokta buysa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı