i5 10600K sistem görüntü vermiyor

silent_ninja

Femtopat
Katılım
19 Kasım 2021
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Yakın zamanda masaüstü sistemimi yükselttim. Geçen hafta MSI MAG B460 Tomahawk, Intel i5 10600K ve Scythe fuma 2 alarak sistemimi yükselttim. Montajdan sonra açma tuşuna bastığımda bilgisayar hemen açılıp 2 sn de kapandı. Tekrar denedim yine aynısı oldu. 3. denememde bilgisayar açıldı ve daha önceden kullandığım SSD'den boot ettim sistemi. BIOS ayarlarını yaptım. Daha sonra benchmark yaptım ve her şey normal gözüküyordu. İlk gün 5-6 saat ikinci gün 8 saat kullandım sistemi ve gayet düzgün ve performanslı çalışıyordu. Pazartesi günü sistemi açmak istediğimde kasa fanları, işlemci soğutma fanları dönüyor anakart RGB'leri yanıyor ancak görüntü alamıyorum. Anakarttaki EZ Debug LED'leri sırayla yanıp sönüyor ve normal bir şekilde sönük kalıyor. Henüz bu duruma neyin sebebiyet verdiğini anlamış değilim ancak PSU'dan şüpheleniyorum. Bir fikri olan var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
RAM kaynaklı olabilir. RAM'leri slot değiştirerek ve tek tek kullanarak denedin mi dostum? Ayrıca K serisi işlemciye neden B460 anakart aldın? Tam performans için Z serisi anakart gerekiyor sen de biliyosundur muhtemelen.
 
Arkadaşlar başka bir başlıkta okuduğum şey işe yaradı.Yeni monitör almıştım BenQ XL2411K güç bağlantısını kesip tekrar çalıştırdığımda ekrana görüntü geldi.İlginiz için çok teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı