Merhaba arkadaşlar! Forumda ilk mesajım. Uzun zamandır bilgisayarlarla ilgili merakımı bu forumdan gideriyordum. Sonunda üye olabildim. Masaüstü bilgisayar toplamaya çok yabancı olmamakla beraber fazla bilgimde yok. Oyun için yeni bir masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum ve bazı parçalar seçtim ama hata yaptığım veya şöyle olsa daha iyi olabilir diyebileceğiniz yerler varsa yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçe 16000 TL civarı olabilir. Genelde Intel sistemleri seviyorum. AMD'ye soğuk değilim o da olabilir.
Sistem harika görünüyor. 2K'de kesinlikle güzel bir performans verecektir. Bütün parçaları Vatan'dan almak zorunda mısınız? Başka yerlerden daha güzel bir şey yapılabilir.
Sistem harika görünüyor. 2KDE kesinlikle güzel bir performans verecektir. Bütün parçaları Vatan'dan almak zorunda mısınız? Başka yerlerden daha güzel bir şey yapılabilir.
Teknolojiyle ilgili alışverişlerimi genelde buradan yapıyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşadığımda sorunlarım kolay ve hızlı bir şekilde beni uğraştırmadan üzmeden çözülüyor...
Bir miktar pahalıya geliyor olabilir ama verilen hizmet ve kolaylık karşısında parayı çok aramıyorum...
16000 TL bütçe ile RTX 2080 Superli bir sistem toplanılabilir. Sanırım Vatan'dan istiyorsunuz. Bütün parçaları Vatan'dan seçip atıcam ama farklı sitelerden satın alırsanız daha uyguna gelebileceğini düşünüyorum.
16000 TL bütçe ile RTX 2080 Super'li bir sistem toplanılabilir. Sanırım Vatan'dan istiyorsunuz. Bütün parçaları Vatan'dan seçip atacağım ama farklı sitelerden satın alırsanız daha uyguna gelebileceğini düşünüyorum.
Ben 2080Sli bir sistemi Vatan'dan bu bütçeye çıkaramadım. Sistemin tüm parçaları iyi olsun istedim. Seçtiğim ekran kartının teknik verilerine bir bakar mısınız.
Ben kendimce vatandan böyle bir şey yaptım. Sizi fazlasıyla tatmin edecektir. AMD tarafına geçmeyi düşünürseniz Ryzen 7'ye çıkılabilir belki. Ama en önemli nokta, farklı sitelerden alırsanız daha uyguna gelir bu sistem. @Sylveon arkadaşın işi yoksa yardımcı olacaktır size. Forumda gördüğüm en iyi araştırmayı yapan insan.