i5 10600KF 1638 TL

Hocam GittiGidiyor'da 2. el ürünlerde satılıyor biliyorsunuz onların fotoları da genelde böyle oluyor ama yanlış görmüyorsam güvenlik bandrolü kesilmemiş.
Evet hocam. Güvenlik bandrolüne bakarak emin konuşmuştum zaten. Ama forumlarda gördüğümüz yurtdışından getirip satanlarla aynı mantık. Bir distribütör ya da muhattap olmadan Global garantiyle kendisi uğraşacak alan kişi. 300 lira için değer mi değmez mi onu alan bilir artık.

Evet hocam. Güvenlik bandrolüne bakarak emin konuşmuştum zaten. Ama forumlarda gördüğümüz yurtdışından getirip satanlarla aynı mantık. Bir distribütör ya da muhatap olmadan Global garantiyle kendisi uğraşacak alan kişi. 300 lira için değer mi değmez mi onu alan bilir artık.

İşlemciler zaten kolay kolay bozulmuyor R5 3600 fiyatına mükemmel bir işlemci geliyor artan parayla da daha iyi bir soğutma alır alan arkadaş.

3600 ile aynı fiyata ondan kat ve kat daha iyi bir işlemci daha ne olsun?
Düşünenler var ise yapıştırsın, ancak satıcı Çin'den almış gibi duruyor. Ben 1750 TL'ye İndeks Bilişim'den almıştım, bence sizde biraz verip TR garantisi olanı alın. Tabii o bütçe ile SE-224 gibi bir soğutucu almak çok daha iyi olur.

Birisi T6 ile i9 kovalıyorum diyordu 10600K'sı vardı ve konu açmıştı.
Elimdeki soğutucu daha iyi olsa, çok daha iyi olacak diyordu.

O kişi benim. :D i9 kovalamıyorum. i9 10900K'yı stok hali ile geçtim bile. :D

O kişi benim. :D i9 kovalamıyorum. i9 10900K'yı stok hali ile geçtim bile. :D

Vay canına dedim.
Pek hatırlamıyorum ya bayağı oldu.
Neyse bende i3 bükmeye çalışayım.
E hocam ne zaman 6 GHz oluyor?
Ya da 5.2?
Sizin isminiz ''SON İ5 BÜKÜCÜ'' olsun, ben tarafından terfi aldınız.
Bu büyük bir başarı, kabul ediyor musunuz?

Vay canına dedim.
Pek hatırlamıyorum ya bayağı oldu.
Neyse bende i3 bükmeye çalışayım.
E hocam ne zaman 6 GHz oluyor?
Ya da 5.2?
Sizin isminiz ''SON İ5 BÜKÜCÜ'' olsun, ben tarafından terfi aldınız.
Bu büyük bir başarı, kabul ediyor musunuz?

5.1'i denedim başarı elde edemedim bir türlü. Fazla zorlamadım bende.

Bana normal gibi geldi bir şey hissetmiyorum. :D

Hocam artık sıvı soğutma lazım yani, T6 ile bir yere kadar OC olur.
Maksimum demek ki 5.

Sistemi komple satmayı düşünüyorum. Eğer satarsam bir iki güncelleme yapıp aynı sistemi alma gibi bir hayalim var. O zaman yapabilirim.

Ama yine de bir deneyeceğim şimdi 5.1'i. Senin için. :D

OC ne gerek var diyor insan ama işin içine girince çok farklı oluyor. Zevk için uğraşıyorum yani şu an.

Ek olarak konuya gelirsek ikinci el bu işlemci büyük bir ihtimal. Sahibinden daha ucuza bulabilirsiniz. GG komisyon aldığı için satan arkadaş biraz pahalı koymuş olabilir.

OC ne gerek var diyor insan ama işin içine girince çok farklı oluyor. Zevk için uğraşıyorum yani şu an.

Hocam onlar OC severleri anlamıyor.
Biz OC yapıyoruz ve verdiğimiz emek gibi şeyler sayesinde performansımız artınca ve ucuz yolla iyi işlemcileri tokatlayınca zevk alıyoruz.
İ9'a sen OC yap zevk vermez neden, en iyi işlemci çünkü.
Ama i5'e OC yaparsan iş farklı.
Ama yine de bir deneyeceğim şimdi 5.1'i.

Voltaj kaç 5 GHz'de?
Ona göre 1,2 bir şey önereyim.

Hocam onlar OC severleri anlamıyor.
Biz OC yapıyoruz ve verdiğimiz emek gibi şeyler sayesinde performansımız artınca ve ucuz yolla iyi işlemcileri tokatlayınca zevk alıyoruz.
İ9'a sen OC yap zevk vermez neden, en iyi işlemci çünkü.
Ama i5'e OC yaparsan iş farklı.

i3 OC desteği gelse mükemmel olur. i3 ile i9 kovalarız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı