i5 10600KF - RTX 2070S Oyun performansından memnun değilim

• Konuyu başlatan cem12
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 871

cem12

Femtopat
Daha fazla  
İyi bir sistemim var. RTX 2070S ASUS ROG ekran kartı, i5 10600KF işlemci, ASUS Z490 anakart, 32 GB HyperX Fury RAM, 850W Platinum rapmage PSU, 512 GB M.2 SSD, 1TB SATA SSD, 4 GB harddisk. Ama alt tarafı bir CS'de bile Max 200FPS alıyorum ve bu canımı sıkıyor.

RAM ve CPU'ya OC yapmayı deneyebilirsin en az 30 FPS fark edecektir. Fakat FPS'i çokda takmamalısın önemli olan 1 ve 0.1 değerleridir ki CS:GO gibi bir oyunda o sistem yarısını uyutur vermemesi normal.

Ve bu arada Rampage PSU ne Allah aşkına kim önerdi size C4 atmış direk

Oyun performansını o karta yakışacak oyunlarda test ettiniz mi? Sadece CS'de mi düşük olduğunu düşünüyorsunuz?

RDR2 oynayamiyorum resmen 30FPS ve ekran kartı kullanımı %60 işlemci ise %30'un üzerine çıkmiyor.
Monitörün 2K mı 1080P mi, 1080P ise darboğaz yapabilir belki 2.

Monitörün 2K mı 1080P mi, 1080P ise darboğaz yapabilir belki yanlış bilgi vermek istemem.

2K 240Hz.
RAM ve CPU'ya OC yapmayı deneyebilirsin en az 30 FPS fark edecektir. Fakat FPS'i çokda takmamalısın önemli olan 1 ve 0.1 değerleridir ki CS:GO gibi bir oyunda o sistem yarısını uyutur vermemesi normal.

Ve bu arada Rampage PSU ne Allah aşkına kim önerdi size C4 atmış direk.

Bir bilgisayarcı akrabamın önerisi ve cidden aldığıma pişmanın coilwhineden başımın etini yiyor.

RDR2 oynayamiyorum resmen 30FPS ve ekran kartı kullanımı %60 işlemci ise %30'un üzerine çıkmiyor.

2K 240Hz.

Bir bilgisayarcı akrabamın önerisi ve cidden aldığıma pişmanın coilwhineden başımın etini yiyor.

Ekran kartı kullanımını ben formatla çözdüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı