Arkadaşlar merhaba, 13.000 TL'nin üzerine çıkmak istemiyorum.
Bu 3 sistemi belirledim. Bunlardan birisini alacağım ama tam seçemiyorum.
Açıkçası anakart - RAM - SSD'de ne iyidir onu çok anlamıyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bekleyeyim diyorum, bekledikçe her şeyin fiyatı artıyor.
Bugün, yarın alasım var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hocam 7 yıllık bir laptobum var. Artık hiç bir şey yapılmıyor.
Unity, Unreal Engine ve Video Production gibi işler öğrenmek istiyorum bir yandan. Adobe programların da ustalaşmak istiyorum açıkçası.
En uzun süre götürecek şeyi istiyorum açıkçası. Bir de 2 k görüntü veren 27" ekranım var hocam
Hocam 7 yıllık bir laptopum var. Artık hiçbir şey yapılmıyor.
Unity, Unreal Engine ve Video Production gibi işler öğrenmek istiyorum bir yandan. Adobe programların da ustalaşmak istiyorum açıkçası.
En uzun süre götürecek şeyi istiyorum açıkçası. Bir de 2 k görüntü veren 27" ekranım var hocam.
Hocam 7 yıllık bir laptobum var. Artık hiç bir şey yapılmıyor.
En uzun süre götürecek şeyi istiyorum açıkçası. Bir de 2 k görüntü veren 27" ekranım var hocam
Daha öğrenme aşamasındasınız, 1 saatlik render falan almayacaksınız yani, performans olarak 1. sistem önde, renderda 3.'nün çok az arkasında kalıyor. Karar size kalmış, bence 1. sistem.
1. sistemdeki ve 3. sistemdeki işlemci karşılaştırması:
Daha öğrenme aşamasındasınız, 1 saatlik render falan almayacaksınız yani, performans olarak 1. sistem önde, renderda 3.'nün çok az arkasında kalıyor. Karar size kalmış, bence 1. sistem.
1. sistemdeki ve 3. sistemdeki işlemci karşılaştırması: