Ayarlarına ve arka planda çalışan şeylere göre normal denebilir. Çift kanal RAM mi?Ekran kartı: RTX 3050.
İşlemci: Intel 11260H.
RAM: 16 GB.
İşletim sistemi: Windows 10.
Depolama: 512 GB SSD.
Bu sistemde Valorant'ta 160-170FPS alıyorum normal mi bu?
Evet çift kanal.Ayarlarına ve arka planda çalışan şeylere göre normal denebilir. Çift kanal RAM mi?
Üstteki hocamın da dediği gibi görüntü ayarlarınızı paylaşabilir misiniz?Evet çift kanal.
Evet haklısınız şuan oyuna giremediğimden hatırlamıyorum en son nasıldı görüntü ayarları diye. Gece aklıma geldi FPS'de gariplik olduğu.Konuya hakim değilim ama görüntü ayarlarınızı da paylaşırsanız arkadaşlara daha yardımcı olursunuz.
Yarın unutmazsam atarım hocam.Üstteki hocamın da dediği gibi görüntü ayarlarınızı paylaşabilir misiniz?
Açıkçası normal denilebilir. Yeni aldığım R5 6600H & RTX 3050TI Laptop 170-200FPS'lerde dolanıyor. Her görüntü ayarını en yükseğe çektim. NVIDIA Denetim masasında görüntü kalite modunda. Sizde de öyle olabilir mi? Arkada pek çok uygulama kullanıyorum.Evet haklısınız şuan oyuna giremediğimden hatırlamıyorum en son nasıldı görüntü ayarları diye. Gece aklıma geldi FPS'de gariplik olduğu.
Hangi modda açıkçası bilmiyorum.Ben de nvdianin kendisinden baktım FPS'e. Arkaplanda hiçbir şey açık değildi. Sadece steam ve discord çalışıyordu onlarında ekranı kapalı idi. GPU sıcaklığına bakmıştım 70° derecelerde geziyordu. Kalite moduna kendiniz mi aldınız yoksa otomatik mı alıyor? Öyle ise benimki ide öyle olabilir.Açıkçası normal denilebilir. Yeni aldığım R5 6600H & RTX 3050TI Laptop 170-200FPS'lerde dolanıyor. Her görüntü ayarını en yükseğe çektim. NVIDIA Denetim masasında görüntü kalite modunda. Sizde de öyle olabilir mi? Arkada pek çok uygulama kullanıyorum.
Otomatik olarak ortaya alıyor. Ben kendim kaliteye çektim.Hangi modda açıkçası bilmiyorum.Ben de nvdianin kendisinden baktım FPS'e. Arkaplanda hiçbir şey açık değildi. Sadece steam ve discord çalışıyordu onlarında ekranı kapalı idi. GPU sıcaklığına bakmıştım 70° derecelerde geziyordu. Kalite moduna kendiniz mi aldınız yoksa otomatik mı alıyor? Öyle ise benimki ide öyle olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.