i5-11260h sistem MEMORY_MANAGEMENT hatası

İşletim sistemi
Windows 10

NaoRaph

Centipat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/17OhnF0LBcIBn7WlAGzpJzIN_4lRb-6a5/view?usp=sharing
RAM
PC MEMORY DDR4 8GB 2666MHZ PC4-21300 CL19 INTEL COMPATIBLE PN: LNGDDR42666DTIN/8GB ve kendi rami
SSD veya HDD modeli
micron_2400_mtfdkba512qfm ve st500lt012-1dg142
Ekran kartı
nvidia geforce rtx 2050 intel r uhd graphics
Anakart
GF63thin 11UCX
İşlemci
11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11260H @ 2.6
Yeni bir PC aldım freedostu içine RAM ve HDD taktım Windows 10 kurdum ve arada mavi ekran hatası alıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam göründüğü kadarıyla her 2 disk te sorunlu.
yani ben bu iki diski kullanmaya devam ettikçe sürekli alır mıyım mavi ekran yani pc yi yeni aldım ssd içinde kendi geldi 1 hafta olmuştur anca alalı hdd i de eski laptopımda kullanıyodum ssd ile birlikte ssd ye windows kuruluydu onda hiç mavi ekran almadım ama

Mavi ekran hatası devam eder. Sizin yapmanız gereken SSD sorununu çözüp Windows'u ona kurmak.

Ayrıca HDD'de Windows 10-11 kullanmak tabiri caizse ıstıraptır.
tamamdır ben bilgisayarı aldığım yerle iletişime geçip ssd yi değiştirmelerini isteyeceğim sonra da ssd ye kuracağım windowsu yardımınız için çok teşekkür ederim

Hocam bir şey merak ettim. Bu yazılımı çalıştırıp Depolama > ATA kısmından o diskin (HDD) görselini paylaşın.

Ekran görüntüsü 2024-10-02 112710.png

Şunun için sordum; test yazılımına göre HDD SATA 3, ama test sonuçlarına göre SATA 2. Eğer disk gerçekten SATA 3 ise o değerler çok kötü.

paylaşayım hocam ben sıfırladım pc yi windowsu ssd ye kurdum fark ettim ne kadar hızlı olduğunu ama yine mavi ekran hatası aldım ssd alacağım kendime yeni bi tane
SSD garanti kapsamında değil mi?

Şunun için sordum; test yazılımına göre HDD SATA 3, ama test sonuçlarına göre SATA 2. Eğer disk gerçekten SATA 3 ise o değerler çok kötü.
yani hocam eski pc den aldığım kendi hdd i eski bi hdd o yüzden kötü olabilir değerleri

SSD garanti kapsamında değil mi?
öyledir herhalde fakat ürünü hepsiburada dan aldığım için bilmiyorum arkasını da açtığım için garantisi iptal olmuş olabilir

Hocam bir şey merak ettim. Bu yazılımı çalıştırıp Depolama > ATA kısmından o diskin (HDD) görselini paylaşın.

Eki Görüntüle 2321033

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    96,2 KB · Görüntüleme: 20

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı