Laptopun soğutma modu, güç ayarlama modu gibi ayarlarıyla oynadınız mı hiç? Eco modunda kalmış olabilir.Merhaba laptopumda oyun oynarken 0.19 GHz'de takılı kalıyor. Bir arkadaş güç planını ayarla dedi ayarladım ama hala sorun çözülmedi. Sorunu nasıl çözebilirim?
Merhaba laptopumda oyun oynarken 0.19 GHz'de takılı kalıyor. Bir arkadaş güç planını ayarla dedi ayarladım ama hala sorun çözülmedi. Sorunu nasıl çözebilirim?
Merhaba laptopumda oyun oynarken 0.19 GHz'de takılı kalıyor. Bir arkadaş güç planını ayarla dedi ayarladım ama hala sorun çözülmedi. Sorunu nasıl çözebilirim?
Hayır oynamadım nerden baka bilirim?Laptopun soğutma modu, güç ayarlama modu gibi ayarlarıyla oynadınız mı hiç? Eco modunda kalmış olabilir.
65 80 lerde oluyorSıcaklıklar kaç derece hocam.
kısıtlamanı nasıl kaldıra bilirimNihai performans veya yüksek performans olmasına rağmen böyleyse çok ısınıyor ve işlemci kendini kısıtlıyordur.
Hayır oynamadım nereden bakabilirim?
65 80'lerde oluyor.
Kısıtlamanı nasıl kaldırabilirim?
Bu sıcaklıklar yük altındayken mi yoksa boşta mı? Eğer boştaysa normal değil termal macunu yemiş laptop. Bakım yaptırmanızı öneririm o zaman.65 80 lerde oluyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.