B BlackMaster Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 331 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #1 RAM 8 Ekran kartı Intel iris XE İşlemci 11th intel core tm i5-1135G7 Arkadaşlar merhaba, ASUS laptop kullanıyorum. Normalde 150 90 100 FPS civari aliyorum ama şu an 30 20 FPS aliyorum. Sistemi yazdim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2023
Arkadaşlar merhaba, ASUS laptop kullanıyorum. Normalde 150 90 100 FPS civari aliyorum ama şu an 30 20 FPS aliyorum. Sistemi yazdim.
K Kradonaski Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #2 Güç planına vs bak. Ayrıca harici ekran kartın yok. Muhtemelen sistemin ısınıp frekans düşürüyor bu sebeple de FPS düşüşü yaşıyorsundur. Artı 0 Eksi
Güç planına vs bak. Ayrıca harici ekran kartın yok. Muhtemelen sistemin ısınıp frekans düşürüyor bu sebeple de FPS düşüşü yaşıyorsundur.
KS KS B BlackMaster Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 331 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #3 Kradonaski dedi: Güç planına vs bak. Ayrıca harici ekran kartın yok. Muhtemelen sistemin ısınıp frekans düşürüyor bu sebeple de FPS düşüşü yaşıyorsundur. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayar kaç saatdir kapali hala aynı FPS. Artı 0 Eksi
Kradonaski dedi: Güç planına vs bak. Ayrıca harici ekran kartın yok. Muhtemelen sistemin ısınıp frekans düşürüyor bu sebeple de FPS düşüşü yaşıyorsundur. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayar kaç saatdir kapali hala aynı FPS.