i5 1135g7 sistemde Rainbow Six: Siege oynarken ekran bozuluyor

İşletim sistemi
Windows 11

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
RAM
8 GB RAM
Ekran kartı
İntel IRIS Xe
Anakart
-
İşlemci
i5 1135g7
Arkadaşlar kuzenimin hesabında oynamıştım ve sorun olmamıştı. Bende oyunu Epic Games satın aldım ve eğitim maçında hiçbir şey görülmüyor. Ekran çok bozuktu. Neden böyle olduğunu bilen varsa yardımcı olabilir mi? Çok sevdiğim oyun hep oynamak istemiştim.

Tam çözümünü bilmiyorum ama ekranla ilgili olan sorunlar genelde ekran kartı ile ilgili olur ekran kartın kaldırmıyor olabilir mi?
Hocam arkadaşımın hesapta oynamıştım gayet güzel.

Tam çözümünü bilmiyorum ama ekranla ilgili olan sorunlar genelde ekran kartı ile ilgili olur ekran kartın kaldırmıyor olabilir mi?
laptop format atarken yarıda kesilince işletim sistemi gitti. Eksik kurulmuş olabilir mi?

O zaman Epic'le ilgili bir sorundur çünkü aynı sistemde farklı hesapta olduğundan buradaki değişen Epic'te sorun işlemci değil Epic servisi veya başka bir sorun olması muhtemel.

O zaman Epic'le ilgili bir sorundur çünkü aynı sistemde farklı hesapta olduğundan buradaki değişen Epic'te sorun işlemci değil Epic servisi veya başka bir sorun olması muhtemel.
Hocam laptop format atarken sorun olmuş olabilir mi? Valorant da otomatik kapanıyor hata vermeden.

Sıfırlama aşamasında kapanma olamdıysa elektrik gitmediyse büyük ihtimalle formattan kaynaklı değildir senin laptop oyuncu laptopu değil glb belki kronik bir sorun vardır araştırmaya devam et sorun başka bir şey cıkabilir.

Sıfırlama aşamasında kapanma olamdıysa elektrik gitmediyse büyük ihtimalle formattan kaynaklı değildir senin laptop oyuncu laptopu değil glb belki kronik bir sorun vardır araştırmaya devam et sorun başka bir şey cıkabilir.
Hocam formatlarken benim yaramaz kardeş iptale basmış. Açılma ekranında kaldı ve işletim sistemi silinmişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı