i5 1135G7 ve Iris Xe Graphics sistem High on Life kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

DARKNESS001

Decapat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
NVMe WDC PC SN530 SDBPNPZ-256G-1002
Biliyorum çok saçma bir konu ama Steam TL yerine dolar koymadan oyun almak istiyorum. Sizce Iris Xe Graphics High on Life kaldır mı? (30 - 40 FPS bile yeterli olur.)
  • 8 GB RAM.
  • Iris Xe Graphics.
  • i5 1135G7

Birebir aynı sistemi kullanıyorum. 1080p Low ayarlarda 60 üstü çıkabiliyordum ama 38'lere kadar düştüğü de oluyordu.

Sizde fısıltı modu, dengeli mod ve performans modu yok sanırım? çünkü bende var ama genellikle dengeli modda kullanıyorum çünkü performans modunda 90 derecelere çıkıyor işlemci

Sizde fısıltı modu, dengeli mod ve performans modu yok sanırım? çünkü bende var ama genellikle dengeli modda kullanıyorum çünkü performans modunda 90 derecelere çıkıyor işlemci
Laptop Huawei marka o yüzden direk Huawei'nin kendi yazılımı üzerinden performans moduna alıyorum. İşlemci maksimum 75-78 derece arası oluyor çünkü ayriyeten soğutucu kullanıyorum. Bir de bellek performansı çok önemli bu Iris Xe için. Bende ki dört kanal 3733 MHz olduğu için diğer aynı sistemlere göre performans avantajım oluyor.

Laptop Huawei marka o yüzden direk Huawei'nin kendi yazılımı üzerinden performans moduna alıyorum. İşlemci maksimum 75-78 derece arası oluyor çünkü ayrıyeten soğutucu kullanıyorum. Bir de bellek performansı çok önemli bu Iris Xe için. Bende ki dört kanal 3733 MHz olduğu için diğer aynı sistemlere göre performans avantajım oluyor.

Kısacası indirisem sorun çıkmaz değil mi çünkü beyond Two Souls aldım ekran glichlendiği için iade ettim onun parasıyla da farklı bir oyun alacağım umarım.

O sorun bende sadece Assetto Corsa oynarken karta aşırı yüklenince oluyor. Onun dışında hiçbir oyunda olmadı bugüne kadar.

Size bir şey sormayı unuttum sizin ekran kartı sürücüsü güncel mi çünkü benim sürücü 2021 sürüm sanki ondan kasma glichlenme falan varmış gibi geldi bende sorayım dedim.

Size bir şey sormayı unuttum sizin ekran kartı sürücüsü güncel mi çünkü benim sürücü 2021 sürüm sanki ondan kasma glichlenme falan varmış gibi geldi bende sorayım dedim.
Evet güncel ama bence bu glitch sorununun sürücü ile alakası yok.
Screenshot_3.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı