i5 11400 işlemci için RTX 5060 Ti vs 5070 Ti

Kanka bana anakart ve RAM isimlerini de yazar mısın buraya satın alacağım yerlerin linklerini paylaşsan daha iyi olur 5070 Ti değilse o zaman 5060 Ti mi daha iyi?

teşekkürler :)

bunlar kankam

Ben arkadaşa 15'e dizdim, sen 19'a daha kötüsünü dizdin. Yakıştımı şimdi.

Kanka bana anakart 1700 soket işlemci ve RAM.

Bunlar kankam.

Teşekkürler kankam bu anakart bu kasaya olur değil mi?

Kanka bana anakart ve RAM isimlerini de yazar mısın buraya satın alacağım yerlerin linklerini paylaşsan daha iyi olur 5070 Ti değilse o zaman 5060 Ti mi daha iyi?

teşekkürler :)
amd ekran kartı tercih etmek istersen 9070xt çok daha fiyat performans ancak illa nvidia dersen 5060 ti , 5070 ti den çok daha fiyat performans

Kanka bana anakart 1700 soket işlemci ve RAM.

Teşekkürler kankam bu anakart bu kasaya olur değil mi?
kasa neydi bakmak lazım

AMD ekran kartı tercih etmek istersen 9070XT çok daha fiyat performans ancak illa NVIDIA dersen 5060 Ti, 5070 Ti'den çok daha fiyat performans.

Kasa neydi bakmak lazım.

Şu an Z590 p anakart var onu çıkarıp bu anakartı taktığımda sorun olmaz herhalde ATX kasa.

Adam sistemi güncelliyor, ömrü bitmiş soket toplatıyorsun? Dostum AMD'den yürü.
kendi isteklerim değil, adamın isteklerini göz önünde bulundururak yürüyorum. daha önceki mesajlarda arkadaşa amd de tercih edebileceğini söyledim beni beş yıl götürsün yeter dedi. 5 sene onu rahat rahat besleyecek 14 çekirdekli ülkenin en fiyat performans işlemcisini önerdim bende. tüm benchmark skorlarına ve oyun testlerine bakabilirsin. bu fiyata rakibi yok. ne amd ne intel ne nvidia fanıyım. kim işime gelirse onu alırım, onu öneririm. marka umrumda bile değil anlatabildim mi derdimi kanka

Kendi isteklerim değil, adamın isteklerini göz önünde bulundururak yürüyorum. Daha önceki mesajlarda arkadaşa AMD de tercih edebileceğini söyledim beni beş yıl götürsün yeter dedi. 5 sene onu rahat rahat besleyecek 14 çekirdekli ülkenin en fiyat performans işlemcisini önerdim bende. Tüm benchmark skorlarına ve oyun testlerine bakabilirsin. Bu fiyata rakibi yok. Ne AMD ne Intel ne NVIDIA fanıyım. Kim işime gelirse onu alırım, onu öneririm. Marka umurumda bile değil anlatabildim mi derdimi kanka.

Sana bir şeyin fanısın demiyorum zaten, yanlışa yanlış dedim. Oyun performansları çok yakın 7700 ve 14600'ün, önü açık soketi tercih etmesi daha doğru. Ayrıca fiyatı aşağıya çekmek için 7500f e kadar düşebilir, oyun tarafında büyük kaybı olmaz.

Şu an Z590 p anakart var onu çıkarıp bu anakartı taktığımda sorun olmaz herhalde ATX kasa.

Adam sistemi güncelliyor, ömrü bitmiş soket toplatıyorsun? Dostum AMD'den yürü.

Dostum sana diyorum sakın ha gidip 14. nesil Intel dizme. Yükseltme yapamayacaksın.
varsa bir rakibi burda beklıyorum , bahsettiğin 9.200 tl lik işlemci bile oyunlarda 7.500 tl lik i5 den yüzde 10 güçsüz. render performansını ve çoklu çekirdek performansından bahsetmıyorum bile.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı