i5 11400 Sistemde Badlin Client düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

WandaaMaximoff

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 3200MHZ
Ekran kartı
GTX 1660 SUPER
İşlemci
İ5 11400 12 Çekirdek
Arkadaşlar Minecraft oynayamıyorum cidden ya, GTA 5 Full ayarlar pes21 Full ayarlarda falan sıkıntı çıkmıyor ama MC'de gezinirken drop giriyor sürekli. Lütfen yardım edin ya.
Java 17.01 yüklü.
Shader yok.
Chunklar 16'da.
Texture pack yok.
GPU ısısı ortalama 40 derece.
144 sabit oynarken 100'lere falan düşüyor.
Oyuna 4096 MB RAM verdim.
Arkadaşlar Minecraft oynayamıyorum cidden ya, GTA 5 Full ayarlar pes21 Full ayarlarda falan sıkıntı çıkmıyor ama MC'de gezinirken drop giriyor sürekli. Lütfen yardım edin ya.
Java 17.01 yüklü.
Shader yok.
Chunklar 16'da.
Texture pack yok.
Başka bir client önerir misiniz çözüm için? Orijinal MC'ye Optifine yüklerken hata veriyor. Bu FPS düşmesi 1.17 ve daha yüksek sürümlerde oluyor.

Java 17.01 yüklü.
Shader yok.
Chunklar 16'da.
Texture pack yok.

Başka bir Client önerir misiniz çözüm için? Orijinal MC'ye OptiFine yüklerken hata veriyor. Bu FPS düşmesi 1.17 ve daha yüksek sürümlerde oluyor.

Chunkları düşürmeyi dene. Oyun her yeni chunk yüklediğinde drop yapar. Ve bu sorun sadece dolanırken etrafta gezerken oluyor değil mi?
Java 17.01 yüklü.
Shader yok.
Chunklar 16'da.
Texture pack yok.

Başka bir Client önerir misiniz çözüm için? Orijinal MC'ye OptiFine yüklerken hata veriyor. Bu FPS düşmesi 1.17 ve daha yüksek sürümlerde oluyor.

Yanlış anlamadıysam Client'de hatanız var. Ve orjinalede OptiFine yüklenmiyor. TLauncher deneyebilirsin yıllardır kullanıyorum sıkıntı bulamadım. (crackli.)

Chunkları düşürmeyi dene. Oyun her yeni chunk yüklediğinde drop yapar. Ve bu sorun sadece dolanırken etrafta gezerken oluyor değil mi?

Yanlış anlamadıysam Client'de hatanız var. Ve orjinalede OptiFine yüklenmiyor. TLauncher deneyebilirsin yıllardır kullanıyorum sıkıntı bulamadım. (crackli.)
Evet gezinirken ama sistemim yeterli değil mi bu oyun için?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı