O zaman mecbur AMD. RTX 3060'a vereceğim parayla monitör, çalışma masası alıp üstüne AMD ekran kartı alırım daha iyiFSR 2.0 güncellemelerle DLSS teknolojisine rakip olma yolunda ilerliyor.
O zaman mecbur AMD. RTX 3060'a vereceğim parayla monitör, çalışma masası alıp üstüne AMD ekran kartı alırım daha iyiFSR 2.0 güncellemelerle DLSS teknolojisine rakip olma yolunda ilerliyor.
Hocam senin ekran kartının linkini atabilir misin? 3 sene önce ben de RX 580 kullanıyordum memnundum da aslında. Şimdi bu DLSS durumları falan beni NVIDIA'ya kaydırdı. Ama NVIDIA da ateş pahası.
XFX hiç kullanmadım. Muadillerine göre performans farkı var mı çok ? Benim piyasayı takıp ettiğim zamanlar çok geyik dönüyordu XFX Sapphire gibi daha alt segment markalar konusundaLinki atamam çünkü ben ince hesap oyuncu cumasından almıştım stock tükenmişti. Ancak modeli XFX.
XFX hiç kullanmadım. Muadillerine göre performans farkı var mı çok? Benim piyasayı takıp ettiğim zamanlar çok geyik dönüyordu XFX Sapphire gibi daha alt segment markalar konusunda.
Alt segment marka diye birşey yoktur. Alt segment kalite ürün vardır. Bazı insanlar kalite kavramını ekran kartında sadece MSI,ASUS ve GIGABYTE olarak gördüğü için bu tarz saçma terimler kullanılıyor. Yanan Gigabyte Windforce da gördük. Gayet serin çalışan XFX Swift de gördük. Bu tarz mizahları yapan kişileri ciddiye almayın. Soğutması bir Rog Strix olmayabilir ancak arada 50 FPS fark edecek de değil.XFX hiç kullanmadım. Muadillerine göre performans farkı var mı çok ? Benim piyasayı takıp ettiğim zamanlar çok geyik dönüyordu XFX Sapphire gibi daha alt segment markalar konusunda
Ünite hakkında bilgi sahibi değilim. @462488 ve @Sir Benjamin hocalarım yardımcı olur diye düşünüyorum.
https://www.hepsiburada.com/xigmate...magaza=İste+Netten&url_src=and-product-detail bu nasıl sizce ?Üstte açıklandığı gibi önemli güvenlik korumaları eksik ve de pahalı. Sharkoon'un SilentStorm COOLZERO 750 güç kaynağı ara-sıra indirime giriyor ve o seviyelere düşüyor. Ona göz atılabilir, iş acilse High Power Performance GD 600 1000 TL'ye bulunabiliyor.
Daha önce xigmatek kullandım malzeme kalitesi olarak çok iyiydi
Bu kadar bütçe varsa Performance GD al.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.