i5 11400 TDP değeri normal mi?

resul1967

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba.

i5 11400 işlemcim bulunmakta forumlarda volt olarak 65 TDP değer yazarken fotoğrafta belirtiğim değerlere kadar çıkabilmesi normal mi? Şu an test aşamasındayım ama 65W da takılı kalması gerekmiyor mu? Daha fazla harcıyor şu an. Şimdiden teşekkürler. K ibaresi olan işlemi değildir.
Anakart MSI B560 Tomahawk Wi-Fi
Ekran kartı RX 6900 XT.
Corsair 750W PSU.

Not: Anakart ve işlemcimi değişim yapacağım darboğaz olduğu için almak isteyen ulaşabilir.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-02-18 012954.png
    Ekran görüntüsü 2024-02-18 012954.png
    186,4 KB · Görüntüleme: 79
soğutucum

Aerocool Mirage 5 model memnundum açıkcası ekran kartı aldıktan sonra bu sıkıntılar oldu ucuza bulduğum için kaçırmadım aldım değişcem zaten darboğaz oluyor sorum bu wolt değerlerine önceden cıkamıyordu sınırlıydı bir şeymi yaptım yanlışlıkla şimiden teşekkürler​

Soğutucum

Aerocool Mirage 5 model memnundum açıkçası ekran kartı aldıktan sonra bu sıkıntılar oldu ucuza bulduğum için kaçırmadım aldım değişeceğim zaten darboğaz oluyor sorum bu volt değerlerine önceden cıkamıyordu sınırlıydı bir şey mi yaptım yanlışlıkla şimiden teşekkürler​

2K da darboğaz olacağını sanmam ama 1080p de yapar. Soğutucu değişin derim pek kaliteli bir soğutucu kullanmıyorsunuz. Bütçe belirtirseniz yardımcı oluruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı