OnlyX
Hectopat
Kartın gücünü biliyorum ama işlemci kullanımı bununla bağlantılı olabilir mi?
Normalde o işlemcinin darboğaz yapmaması lazım yeterli bir islemci.
PC'niz virüs yemiş olabilir, diğer oyunlardaki performansına baktınız mı bilgisayarınızın? Yoksa sadece Cyberpunk'ta mı böyle oluyor?
Şu an bilgisayarda RDR 2 de oynuyorum o yüksek ayarlarda DLSS kapalı 50 ila 70 FPS arası veriyor kullanımlar da normal
Cyberpunk'u tekrar kurma şansınız var mı, ya da dosyaları doğrulama?Şu an bilgisayarda RDR 2 de oynuyorum o yüksek ayarlarda DLSS kapalı 50 ila 70 FPS arası veriyor kullanımlar da normal
Cyberpunk'u tekrar kurma şansınız var mı, ya da dosyaları doğrulama?
Bilgisayarınıza tam bir virüs taraması yaptırır mısınız? Windows Defender iş görecektir ama İobit Malware Figther indirebilirsiniz, başta free sürümü kurulu olacaktır ama internette hayatbilgisi adlı bir blogda keyleri mevcut. Pro sürümde ben baya bir virüs bulmuş ve kaldırmıştım. Performansım iyileşmişti.Oyunun grafik ayarlarını videodaki gibi ayarladım en fazla 10 FPS arttı kullanımlar değişmedi 45-55 FPS arasında bazen 35'lere düşüyor
Dosyaları doğruladığımda hiçbir sorun gözükmüyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.