OrhanBayram
Femtopat
Daha fazla
Merhabalar;
Ubisoft üzerinden satın almış olduğum Assassins Creed Valhalla ve Tom Clancy's The Division 2 oyunlarında belli bir süre geçtikten sonra oyun kapanıp masaüstüne atıyor. Konu ile alakalı epey bir araştırma ve deneme yaptım ama çözüm bulamadım. Denemelerim içerisinde;
* Oyun kaldırıp yeniden kurma,
* Ubisoft uygulamasını kaldırıp kurma,
* Oyunu C sürücüsünden başka bir sürücü de kurma (burada oyunu çalıştırdığımda benzer bir crash aldım fakat siyah ekranda kalıp pcyi yeniden başlatma sorunu oluşturdu)
* Oyun içi ayarlarda FPS sabitleme - Borderless olan ekran ayarını Full Screen moda alma - V-Sync kapama - Motion blur ayarını kapama
* Ekran kartı driverını güncelleme, önceki sürüme alma
* Windows güncelleme ve driver güncellemelerini yapma (Windows 10 Pro)
Bu ve bunlara benzer bir sürü şey denedim.
Sorunu başka oyunlarda yaşamadım, uPlay ile alakalı olduğunu düşünüyorum ama çözüm bulamıyorum. O kadar para verip aldığım oyunları oynayamamak da canımı sıkıyor.
Bilgisayarım:
Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Ubisoft üzerinden satın almış olduğum Assassins Creed Valhalla ve Tom Clancy's The Division 2 oyunlarında belli bir süre geçtikten sonra oyun kapanıp masaüstüne atıyor. Konu ile alakalı epey bir araştırma ve deneme yaptım ama çözüm bulamadım. Denemelerim içerisinde;
* Oyun kaldırıp yeniden kurma,
* Ubisoft uygulamasını kaldırıp kurma,
* Oyunu C sürücüsünden başka bir sürücü de kurma (burada oyunu çalıştırdığımda benzer bir crash aldım fakat siyah ekranda kalıp pcyi yeniden başlatma sorunu oluşturdu)
* Oyun içi ayarlarda FPS sabitleme - Borderless olan ekran ayarını Full Screen moda alma - V-Sync kapama - Motion blur ayarını kapama
* Ekran kartı driverını güncelleme, önceki sürüme alma
* Windows güncelleme ve driver güncellemelerini yapma (Windows 10 Pro)
Bu ve bunlara benzer bir sürü şey denedim.
Sorunu başka oyunlarda yaşamadım, uPlay ile alakalı olduğunu düşünüyorum ama çözüm bulamıyorum. O kadar para verip aldığım oyunları oynayamamak da canımı sıkıyor.
Bilgisayarım:
- Gigabyte 512 GB NVMe okuma 1700 MB-yazma 1550 MB M.2 SSD (GP-GSM2NE3512GNtd) (Windows kurulu olan SSD ) + HP 1TB EX950 M.2 NVMe PCI-e 3500 - 2900 MB/S 3D tıc NAND 5ms23aa
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Aorus Elite 12G LHR 12 GB GDDR6 192 bit ekran kartı
- Gigabyte B560M-H 3200MHz(OC) M.2 1200p mATX anakart
- Intel Core i5 11400F 2.60 GHz 6 çekirdek 12MB 1200p 14nm işlemci
- GeIL 16 GB(2x8) EVO Spear AMD Edition 3000MHz CL16 DDR4 RAM (GASB48 GB3000C16ASCX2)
Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör: