qaimm
Picopat
Boştaki değerler mi bu? Ekran kartı boşta 30 iyi fakat oyundayken bile 30 dereceyse kullanılmıyordur. Tam tersi işlemci boştayken 60 dereceyse oyunda 90'ı rahat geçer.
Söylediğim değerler oyun içinden.
Boştaki değerler mi bu? Ekran kartı boşta 30 iyi fakat oyundayken bile 30 dereceyse kullanılmıyordur. Tam tersi işlemci boştayken 60 dereceyse oyunda 90'ı rahat geçer.
Hocam oyundayken ekran kartının 30 derece olması çok ilginç geldi. En iyi soğutmayla bile en çok 50 derecelerde oluyor genelde. Bence oyun sizin ekran kartınızı tam yükle kullanmıyor.Söylediğim değerler oyun içinden.
Hocam oyundayken ekran kartının 30 derece olması çok ilginç geldi. En iyi soğutmayla bile en çok 50 derecelerde oluyor genelde. Bence oyun sizin ekran kartınızı tam yükle kullanmıyor.
çözünürlük nedir?İşlemci kullanımı genel 90 falan oluyor ekran kartını hiç kullanmıyor gibi ayrıca 4.3 oynuyorum.
Çözünürlük nedir?
mümkünse 1920x1080 dener misiniz1080x1080 kullanıyorum.
mümkünse 1920x1080 dener misiniz
Değerlere buradan değil hocam, oyun içinden, oyun açıkken MSI Afterburner gibi programlarla bakmalısınız
Yüksek FPS alamamanızın sebebi bu, işlemci %90 kullanıma kadar çıkıyor ekran kartı kullanılmıyor çözünürlük düşük olduğu için.1080x1080 kullanıyorum.
Yüksek FPS alamamanızın sebebi bu, işlemci %90 kullanıma kadar çıkıyor ekran kartı kullanılmıyor çözünürlük düşük olduğu için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.