i5 11400F için 8000 TL ekran kartı önerisi

Bütçe
8000
Daha bugün bir arkadaşım aynı fiyata RTX 4070 + R7 bir PC yerine gidip i9 ve RTX 3070 bir bilgisayar aldı aynı fiyata. Sadace oyun oynuyor.



Arkadaşınızı tanımıyorum ama büyük ihtimalle teknoloji cahili ve sağdon soldan dolma bilgilerle bir şeyler öğrenmeye çalışıyor. Eğer yeterince fazla okursa her markada bir sorun çıkıyor. İkna etmek için MSI ASUS gibi markaların sıkıntılı yorumlarını göster bence.
Kendisi bir kaç aydır sistem topluyor parçaları yavaş yavaş topladı bilgisayardan çok anlamıyor kaliteyi sadece ASUS, MSI gibi markalarda zannediyor ne yazık ki. Marka takıntısı böyle bir şey işte.
 
"Bir bilene sormak lazım" diyerek sorduysa zaten dinlemesi gerekir. Laf olsun diye sormuş olabilir. Sapphire kullanıyorum gayet memnunum. Google amcaya "Sapphire alınır mı?" diye yazsa direk buraya atacak kendisini zaten. Siz böyle yapmasını söyleyin biz bir de burada anlatalım 😊

Ne yazikki bazı insanlarlar anlamıyor. Daha hiç Sapphire veya XFX sahbini olmayan insanların yorumlarını bu kartlara sahip insanların yorumlarının önüne koyuyorlar.
 
Hocam o zaman boş verin baksın kendi başının çaresine. Sonra pişman olursa anlar.
Açıkçası kendisi yakın arkadaşım, bir bilgisayar topladığı zaman beraber oyun oynarız falan demiştik o yüzden pek boş veremiyorum iyisini alsın istiyorum almışken.
 



Bu fiyata marka olarak bunlar var.
NVIDIA tarafında sadace marka olarak bu fiyata 3050 modelleri olduğu için önermiyorum.

Bu MSI modelini de çok önermem açıkçası ASUS ve Gigabyte modelleri çok çok daha iyi.

Yine de imkan varsa ne olur diğer markalarada yönelmesini sağlayın RX 6700XT ve RTX 3060 gibi kartları kaçırmasını istemem.
 
Açıkçası kendisi yakın arkadaşım, bir bilgisayar topladığı zaman beraber oyun oynarız falan demiştik o yüzden pek boş veremiyorum iyisini alsın istiyorum almışken.
O zaman hocam XFX ve Sapphire inceleme videosu izleti.
 
Yahu bırakın adam hangi markayı alacaksa alsın bizler markalar arasında fark olmayacagını anlattık. Biz bu adama niye zorla XFX veya Sapphire aldırıyoruz parası bizim cebimizden mi cıkıyor? Anlamıyormus bu işlerden ne hoşuna gidiyorsa onu alsın yarın bir gun bosu bosuna 1-2K verdiğini anlayacak nasıl olsa.

Marka takıntısı olanın NVIDIA takıntısı da vardır bence bu karttan baskasını almasın Hem ASUS hem TUF fena bir kart tam bu paraya alınacak kart baska bir şeye bakmayın RX 6650 XT falan ne ASUS TUF 3050 NVIDIA'nın yanında.


Sapphire mapphire gibi XFX de ne ola ki? Saçma sapan, dün çıkan markalar.

Arkadaşınız en iyisini biliyor bu kartı alsın kesinlikle pişman olmaz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sapphire mapphire gibi XFX zart zort da ne ola ki saçma sapan dün çıkan markalar.
1678213063184.jpeg
1678213085132.jpeg

Dün çıkan markalar?

O fiyata 3050 önerilmez.
MSI için.
Asus için.
Gigabyte için.
 
Eki Görüntüle 1693809Eki Görüntüle 1693810
Dün çıkan markalar?

O fiyata 3050 önerilmez.
MSI için.
ASUS için.
Gigabyte için.

Mesajlarım ironiydi anlamamışsınız sanırım. Şu anki kartıma bakarsanız o da Sapphire.
Ben Sapphire'in anime baskılı kutularını bilirim ilk ATI ekran kartım Sapphire 9600 serisindendi hatta 2000'lerin ya başı ya ortaları gibi almıştım.

Bu forumda NVIDIA takıntılarını anlıyorum ama marka takıntılarını anlamıyorum tek bildikleri ASUS, MSI, Gigabyte o yüzden o paraya XFX 6700XT önerebilecekken ASUS 3050 önerdim.

Bir de madem bu kadar takıntılısın alacagın kartlar sınırlı neden kalkıp foruma konu acıyorsun git al işte.

Sapphire, XFX, Gainward, INNO3D, Zotac, Palit, Powecolor, PNY

Bunlar da köklü markalardır hatta bazı modelleri ROG STRIX falan tanımaz yani.
 

Geri
Yukarı