Basit bir düzenek kule tipi soğutucu. Sağlam olduktan sonra temizler ve kaliteli bir termal macunla kullanırsınız.
250 TL'ye taş gibi Cooler Master varken iki katına kalitesiz bir soğutucu almam ben şahsen.
Tercih sizin tabi ki.
Onu kullanmadığım için bilmiyorum, @Emma Stone yine aynı 11400F ile kullanıyordu 214 XT'yi. Ses konusunu o daha iyi bilir, 400 TL'ye sıfır olarak alabileceğin soğutucular belli olduğu için Noctua sessizliği beklemek saçma olur ama T6 Ultra'dan sessiz çalışır.
SE-214 XT, fiyatına göre sıfır olarak iyi iş çıkarıyor. Oyunlarda 60-65 dereceyi geçtiğini görmedim. İçinden tek kullanımlık TG-25 macun çıkıyor, güzel macun. Sıfır olarak bu bütçede çok bir şey bekleme.
Sessizlik konusunda ne öyle Ninja 5 deneyimi sunuyor (zaten bekleme), ne de T6 Ultra kadar sesli çalışıyor. Orta şeker. Zaten bu bütçede hem performans hem aşırı sessiz bir şey bekleme sıfır olarak.
@Creaters hocam 2 ay önce ben de 11400F içeren bir sistem topladım aynı durumdan muzdaribim acaba kasa ve RAM modeliniz nedir acaba 214XT modelini ben de düşünüyorum eğer taktıysanız kolay mıydı?