i5 11400F için Raijintek mi yoksa ID-Cooling SE 224-XT mi?

SE 224 XT net şekilde daha iyi, ama Leto da alsan yeter. 11400F oyunlarda soğutması zor bir işlemci değil.

ID-Cooling alınabilir.
Snowman X6 da alınabilir.
Snowman X6 baktım ama çoğu kişi ses konusunda ses yaptığını söylüyor bilemedim.
SE 224 XT net şekilde daha iyi, ama Leto da alsan yeter. 11400F oyunlarda soğutması zor bir işlemci değil.
Evet iyi biliyorum onu ama arada şuan 300tl fark var onun yerine ssd almayı düşünüyorum leto yeterlimidir acaba 70 dereceyi geçer mi oyunlarda ?

Son düzenleme:
Leto yeter, 70 dereceyi aşmaz.

Ben sana zaten mesaj atacaktım bir kaç konuda görmüştüm yorumunuzu hemen ilgilendiniz çok sağ olun. Birde bu stok fan çok ses yapıyor leto öyle değildir değil mi ve termal macun çıkıyor mu leto da ?
Bazen Snowman x6ya da gitmiyor değilim ama çok kararsızım şuan letoyu 267 tlye alabiliyorum.

Cooler Master Hyper 212 Spectrum hazır herkes buradayken bu soğutucu hakkında ne düşünüyorsunuz?

O para verilmez.

Ben sana zaten mesaj atacaktım bir kaç konuda görmüştüm yorumunuzu hemen ilgilendiniz çok sağ olun. Birde bu stok fan çok ses yapıyor leto öyle değildir değil mi ve termal macun çıkıyor mu leto da ?
Bazen Snowman x6ya da gitmiyor değilim ama çok kararsızım şuan letoyu 267 tlye alabiliyorum.

X6'nın fanları 90mm, daha sesli olur.

Leto yeter, incelemelerden kutu içeriğine bakabilirsin.

Çok teşekkür ederim leto alacak gibiyim. Ama bir şey daha sormak istiyorum ikinci fan alıp taksam kaç derece bir fark olur ? Birde kasam performax inferno leto sığar mı ?
@Sir Benjamin @zeki1981 leto rgb pro 300 TL onu mu alayım yoksa 264 TL'ye tek fanlı olanı mı

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı