Ya orası öylede performansı ve sesi tedirgin ediyor ondanT5 daha yakışıklı bir blok neden almıyorsunuz bunu?
Ya orası öylede performansı ve sesi tedirgin ediyor ondanT5 daha yakışıklı bir blok neden almıyorsunuz bunu?
Ya orası öylede performansı ve sesi tedirgin ediyor ondan.
Ya bende beyazına aşık oldum ama şimdi 300 tl fazla vermek istemiyorum oc falan ile uğraşmayacağım onun yerine ssd almayı düşünüyorum.SE 224-XT kullanıyorum, tavsiye edildiği derecede muhteşem ama yerinizde olsam bu modelin RGB versiyonunu alırdım. Çok daha şık.
SE 224-XT kullanıyorum, tavsiye edildiği derecede muhteşem ama yerinizde olsam bu modelin RGB versiyonunu alırdım. Çok daha şık.
Ya bende beyazına aşık oldum ama şimdi 300 TL fazla vermek istemiyorum OC falan ile uğraşmayacağım onun yerine SSD almayı düşünüyorum.
Aslında bütçe düşük değil ama şimdi 250tl lik bir ürün beni mutlu ederse bende başka bir şeye yatırım yapayım diye düşünüyorum. t5 hem şık hem de performanslı diyorsunuz.Bunu önerdik ama bütçe biraz düşük sanırım.
Hocam t5'i al sana gayet uygun.
Aslında bütçe düşük değil ama şimdi 250TL'lik bir ürün beni mutlu ederse bende başka bir şeye yatırım yapayım diye düşünüyorum. T5 hem şık hem de performanslı diyorsunuz.
Tamamdır T5 sipariş veriyorum bir de PttAVM güvenilir mi? Hiç bilgim yokta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.