Mehmet5281 Centipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #1 Hocam selamlar. Sizce normal mi işlemciye yük binen oyunlarda en Max 65-68 ama yükte 90 var. İşlemci termal macun yeni değişti i5 11400F. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2024
Hocam selamlar. Sizce normal mi işlemciye yük binen oyunlarda en Max 65-68 ama yükte 90 var. İşlemci termal macun yeni değişti i5 11400F.
tooesperhd Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 522 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #21 Mehmet5281 dedi: Vallaha kusura bakmayın yanlış yazmışım stres unutmuşum. Normalde bilgisayar teknik servisi stajyeriydim Anadolu'ya geçince tabii bazı şeyler akıldan gidiyor PC hakkında bazı şeyleri unutuyorum. Kusura bakmayın yorduk sizi de. Genişletmek için tıkla... EkmekarasıSalam dedi: Sorun yok. Ama rahat olun normal stres testinde. Genişletmek için tıkla... Problem yok hocam. Arkadaşın dediği gibi stres testinde bu soğutucuya göre normal. Artı 0 Eksi
Mehmet5281 dedi: Vallaha kusura bakmayın yanlış yazmışım stres unutmuşum. Normalde bilgisayar teknik servisi stajyeriydim Anadolu'ya geçince tabii bazı şeyler akıldan gidiyor PC hakkında bazı şeyleri unutuyorum. Kusura bakmayın yorduk sizi de. Genişletmek için tıkla... EkmekarasıSalam dedi: Sorun yok. Ama rahat olun normal stres testinde. Genişletmek için tıkla... Problem yok hocam. Arkadaşın dediği gibi stres testinde bu soğutucuya göre normal.
KS KS Mehmet5281 Centipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #22 tooesperhd dedi: Problem yok hocam. Arkadaşın dediği gibi stres testinde bu soğutucuya göre normal. Genişletmek için tıkla... Sağolun Artı 0 Eksi
tooesperhd dedi: Problem yok hocam. Arkadaşın dediği gibi stres testinde bu soğutucuya göre normal. Genişletmek için tıkla... Sağolun