İyi günler herkese ETS 2 kasıyor. Anlamadım, sistem gereksinimlerine baktım sistem çok rahat yetiyor. Mod filan da yapmadım ama yine de kasıyor. Anlamadım gitti. Yardım eder misiniz?
İyi günler herkese ETS 2 kasıyor. Anlamadım, sistem gereksinimlerine baktım sistem çok rahat yetiyor. Mod filan da yapmadım ama yine de kasıyor. Anlamadım gitti. Yardım eder misiniz?
Sadece offline oynuyorum mesela başka oyundan örnek verirsek Uncharted 4 Ultra ayarlarda DLSS kalitede kasma donma yapmadan 120 FPS alıyordum ama ETS 2 de Ultra ayarlara her şeyi sona çektiğim de kasıyor.
Sadece offline oynuyorum mesela başka oyundan örnek verirsek Uncharted 4 Ultra ayarlarda DLSS kalitede kasma donma yapmadan 120 FPS alıyordum ama ETS 2 de Ultra ayarlara her şeyi sona çektiğim de kasıyor.
Oyun korsan mı ? Değilse sadece bu oyundan mı muzdaripsiniz? Bilgisayarınız boşken fanlar zırıl zırıl ötüyor mu? Bilgisayarınızda antivirüs var mı? Kapatıp tekrar deneyin. Eğer bilgisayarınızda antivirüs programı yoksa indirip virüs taraması yapın. Bence muhtemelen senin pc'ye biri çökmüş coin kazıyor. Ya da ekran kartınızın sürücüsünü güncelleyin güncelse bir önceki sürüme geçin.
İşlemci: Dört çekirdekli CPU 3.0 GHz
Hafıza: 6 GB RAM
Grafikler: GeForce GTX 760 sınıfı (2 GB paylaşımsız)
Sabit Disk: 12 GB kullanılabilir alan
Hocam bu gereksinimler gördüğüm kadarıyla tutuyorsa ki tutuyor. O zaman pcnizden kaynaklı bir durumda olabilir veya arkadaşın dediği gibi fan performansı düşürüyorda olabilir. Son olarak işletim sistemi performansı yüzde kaç? Onda da bakın bence belki bir şeyler çıkar oradan.