Çözüldü i5 11400F RTX 3060 Sistemde ETS 2 Kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

yasin.51

Megapat
Daha fazla  
RAM
GSKILL 16GB Ripjaws 3000MHZ CL 16
Ekran kartı
RTX 3060 GAMİNG X TRİO
Anakart
H510M-K
İşlemci
İNTEL İ5 11400F
İyi günler herkese ETS 2 kasıyor. Anlamadım, sistem gereksinimlerine baktım sistem çok rahat yetiyor. Mod filan da yapmadım ama yine de kasıyor. Anlamadım gitti. Yardım eder misiniz?

Çözüm
Sorunu çözdüm bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Sorunum şöyle; bir arkadaş bahsetmiş bir ayar var ölçeklendirme %400 onu %200 çektim düzeldi.
İyi günler herkese ETS 2 kasıyor. Anlamadım, sistem gereksinimlerine baktım sistem çok rahat yetiyor. Mod filan da yapmadım ama yine de kasıyor. Anlamadım gitti. Yardım eder misiniz?

İşlemci fanınız stok mu? Öyleyse fazla ısındığından dolayı performans düşüklüğü yapıyordur. Ayrıyeten diğer sebep Windows 11 olabilir.

Hocam PSU(güç kaynağı) nuz kaç watt?

650W.

İşlemci fanınız stok mu? Öyleyse fazla ısındığından dolayı performans düşüklüğü yapıyordur. Ayrıyeten diğer sebep Windows 11 olabilir.

ID-Cooling soğutucu var. Kule tipi. Sadece Windows 11 değil 10 denedim RTX 3060'dan önce de GTX 1660 Gaming X vardı onda aynı sorun vardı.

Sadece ETS 2 de oluyorsa sorun oyun ayarlarında olabilir. Aynı şekilde Online oynuyorsanız spawn noktalarında çok kasma oluyor.

Sadece ETS 2 de oluyorsa sorun oyun ayarlarında olabilir. Aynı şekilde Online oynuyorsanız spawn noktalarında çok kasma oluyor.

Sadece offline oynuyorum mesela başka oyundan örnek verirsek Uncharted 4 Ultra ayarlarda DLSS kalitede kasma donma yapmadan 120 FPS alıyordum ama ETS 2 de Ultra ayarlara her şeyi sona çektiğim de kasıyor.

Sadece offline oynuyorum mesela başka oyundan örnek verirsek Uncharted 4 Ultra ayarlarda DLSS kalitede kasma donma yapmadan 120 FPS alıyordum ama ETS 2 de Ultra ayarlara her şeyi sona çektiğim de kasıyor.
Oyun korsan mı ? Değilse sadece bu oyundan mı muzdaripsiniz? Bilgisayarınız boşken fanlar zırıl zırıl ötüyor mu? Bilgisayarınızda antivirüs var mı? Kapatıp tekrar deneyin. Eğer bilgisayarınızda antivirüs programı yoksa indirip virüs taraması yapın. Bence muhtemelen senin pc'ye biri çökmüş coin kazıyor. Ya da ekran kartınızın sürücüsünü güncelleyin güncelse bir önceki sürüme geçin.

Oyun içi ekran kartı işlemci kullanım oranları ve sıcaklıklar ne durumdaydı?

İşlemci: Dört çekirdekli CPU 3.0 GHz
Hafıza: 6 GB RAM
Grafikler: GeForce GTX 760 sınıfı (2 GB paylaşımsız)
Sabit Disk: 12 GB kullanılabilir alan

Hocam bu gereksinimler gördüğüm kadarıyla tutuyorsa ki tutuyor. O zaman pcnizden kaynaklı bir durumda olabilir veya arkadaşın dediği gibi fan performansı düşürüyorda olabilir. Son olarak işletim sistemi performansı yüzde kaç? Onda da bakın bence belki bir şeyler çıkar oradan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…