Sistemde 2x8 mi takılı, 1x16 mı?iki ramde tek kanal
Sistemde 2x8 mi takılı, 1x16 mı?iki ramde tek kanal
2x16 takılıSistemde 2x8 mi takılı, 1x16 mı?
2x16 da da performans böyleyse ramle alakası olduğunu sanmıyorum. Diger önerilerin sonuçlarını takip edeceğim. Belki farklı bir çözüm buluruz.2x16 takılı
Arkadaşın tavsiye ettiği çekirdek arttırma acıkmış zaten,12 çekirdek çalışıyor2x16 da da performans böyleyse ramle alakası olduğunu sanmıyorum. Diger önerilerin sonuçlarını takip edeceğim. Belki farklı bir çözüm buluruz.
12 çekirdek olarak seciliHocam MSConfig'den işlemci thread sayısını arttırmanız gerek yoksa olmayabilir.
Windows arama çubuğu>msconfıg>önyükleme>(hangi işletim sistemini kullanıyorsanız o çıkar onu seçin mavi olacaktır) gelişmiş seçenekler>işlemci sayısı(kutucuğu işaretleyin) altında genişletilebilir seçme yeri olacaktır oradan değiştirin sizinki 1 seçilidir yüksek ihtimal onu en yükseğe alıp "tamam", "uygula", çıkan soruya "yeniden başlat" deyin ve FPS testi yapın.
Arkadaşın tavsiye ettiği çekirdek arttırma acıkmış zaten, 12 çekirdek çalışıyor.
Gamereadye baktım şimdi bir güncelleme gözüküyor hemen yüklenip sonucunu paylaşacağım sizinleEkran kartı sürücünün güncel değilse güncellemeni öneririm.
Arkadaşın tavsiye ettiği çekirdek arttırma acıkmış zaten, 12 çekirdek çalışıyor.
12 çekirdek olarak secili.
Açık ama yine de size bir görüntü paylaşayım Açık olup olmadığını görelim ben onu pek anlamadimRAM'ler için XMP ayarını BIOS'tan açtınız mı çünkü 3000 MHz Eam'ler 3000 olarak gelmiyor da.
RAM'ler için XMP ayarını BIOS'tan açtınız mı çünkü 3000 MHz Eam'ler 3000 olarak gelmiyor da.
MHz hız sağlamaz GHz hız sağlar hâlâ bunu ayırt edemeyenler var mı?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.