Çözüldü i5 11400F sistem her uygulamadan atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rmixbugra

Hectopat
Daha fazla  
RAM
CORSAIR 16GB (2x8) Vengeance LPX 3200 MHz CL16 DDR4 RAM - CMK16GX4M2E3
SSD veya HDD modeli
xpg SX8100
Ekran kartı
tuf 3060
Anakart
ASUS B560M-P SI
İşlemci
i5 11400f
Uzun zamandır bilgisayarımda uygulama çalışırken birden uygulamadan atma tarzı sorunlar vardı, ancak göz ardı ettim çünkü aşırı bir seviyede değildi olabilir dedim geçtim. Ancak son 2-3 aydır neredeyse istisnasız her uygulamada atıyor internetten dosya indirirken " dosya sistemi hatası 1073741184 " veriyor. İnternetten edindiğim bilgiye göre sürüm eski olduğundan dolaylı bu sorun yaşanıyor ancak bilgisayarım ayarlar kısmını katiyen açmamakta, arama çubuğu çalışmıyor, sağ alttan "Microsoft Defender" a bile giriş yapamamaktayım. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Sanırım PC ff yine bir format gerekiyor gibi bebeye .

Son düzenleme:
Çözüm
RAM'leri kontrol edin.

Hocam windows + s yapın cmd yazın ve cmd komut listeleyicisini yönetici olarak açın ardından SFC /SCANNOW yazın entere basın. Bence sorun çözülebilir.

Hocam sorun devam ederse bunları da deneyebilirsiniz.

Sorunun devam etmesi durumunda Başlat' a tıklayıp CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemine sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneği ile açınız. Sonrasında aşağıdaki komutları sırasıyla uygulayıp test ediniz.

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

Abim ilki için admin yetkisi istiyor ancak tek oturum var ve daha önceden vardı yetki %99 virüsü yedik. 2 ve 3 için "
Elevated permissions are required to run DISM.
Use an elevated command prompt to complete these tasks. " demekte aynı sorun yani
İmaj orijinal değil mi acaba?
O ne tam olarak bilmiyorum maalesef. Pc yi gaminggen' den almıştım çakma çıkacağını sanmam.

Yazı tipi fontu falan kullandınız mı işletim sisteminizde?

Kullandığınız Windows sürümünü Media Creation Tool ile tekrar yüklemeyi denediniz mi? Dosya kaybınız olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığınız Windows sürümünü Media Creation Tool ile tekrar yüklemeyi denediniz mi? Dosya kaybınız olmaz.

Az sonra deneyeyim. Şu an anti virüs kuruluyor (3-4 saat sürdü nedense) ondan dolayı biraz bekletmek durumundayım maalesef.

USB'ye kurmaya çalışıyorum şu an ancak USB'yi görmüyor

Çok teşekkür ederim. Media ile tekrar kurulum yapınca düzeldi. Şimdilik bir sorun yok. RAM testini az sonra yapmayı düşünüyorum. Herkese çok teşekkür ederim.

RAM sorunlu çıktı arkadaşlar, kıpkırmızıydı test sonucu . En yakın tarihte garantiye gidecek paşa. Teşekkür ederim herkese.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…