Sana önerim bende de aynı işlemci var o derecelere çıkıyordu sorunu kule tipi soğutucu ile çözdüm.
Cooler Master Hyper 212 Halo Black Edition ARGB RR-S4KK-20PA-R1 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bunu taktım şimdi en fazla 60 dereceye çıkıyor kafam rahat.
Sana önerim bende de aynı işlemci var o derecelere çıkıyordu sorunu kule tipi soğutucu ile çözdüm
Cooler Master Hyper 212 Halo Black Edition ARGB RR-S4KK-20PA-R1 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bunu taktım şimdi en fazla 60 dereceye çıkıyor kafam rahat.
Bu arada yanlış okumuşum galiba GPU yük altında değilken nasıl 97 dereceye çıkabilir bir hata olmalı işlemcide çıkmaz eğer soğutucu takılı ise.
GTX 1660S i5 1140F var yük altında değilken bile GPU 90 97 dereceyi görüyor. Termal macunu var nasıl çözerim bilmiyorum. Bilgisayardan pek anlamam.
Bilmiyorum ben çıkarıp taktım o kadar gene olmadıO hava soğutucu gereğinden fazla pahalı. O fiyata dual tower thermalrightlar var. Bende de aynı soğutucu var bu arada yaptık bir hata.
GPU da CPU da boşta 97 olmamalı stok fan bile olsa hacı bir temassızlık olabilir.
Bilmiyorum ben çıkarıp taktım o kadar gene olmadı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.