Çözüldü i5 11400F sistem kapanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vetmario

Attopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımı geçen hafta donanımsal olarak yükseltmek için işlemci anakart ve RAM aldım yeni olarak. Birkaç problem yaşadım ve bunları düzelttikten sonra şöyle bir problemle karşılaştım. Sol alttaki başlat menüsünden kapata bastığımda monitör falan gidiyor ama kasa çalışmaya devam ediyor yani bilgisayar kapanmıyor. İnternette gördüğüm güç ayarlarından hızlı başlat tikini kaldırdım ama bir işe yaramadı. Yardımlarınızı bekliyorum.
Anakart - ASUS Prime H510M-K
RAM- Corsair vengeace 3200MHz 8X2.
İşlemci - i5 11400F.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bir de şöyle bir durum var anakartı falan değiştirmeden önce bilgisayar kapalıyken monitörün USB'sine takılı olan ışık sistemi var o yanmazdı şimdi kasa kapalıyken bile o ışıklar yanıyor yani güç gidiyor bununla bir alakası var mıdır acaba?
BIOS Güncelledim sorun düzeldi.
Bir de şöyle bir durum var anakartı falan değiştirmeden önce bilgisayar kapalıyken monitörün USB'sine takılı olan ışık sistemi var o yanmazdı şimdi kasa kapalıyken bile o ışıklar yanıyor yani güç gidiyor bununla bir alakası var mıdır acaba?
BIOS Güncelledim sorun düzeldi.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı