i5 11400F sistem nasıl?

Thanatossx

Hectopat
Selamlar,

High Power'ın 600W'lık +80 Gold PSU'sunu aldım daha kutusu bile açılmamış yani PSU çıktı aradan. Sistem parçaları iyi mi?

İşlemci: Intel i5 11400F. Intel i5-11400F Altı Çekirdek 2.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Anakart: Z490. MSI Z490-A PRO Intel LGA1200 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

RAM: 16 GB 3200 MHz CL 15 RAM.

SSD: Kingston A2000. Kingston 500 GB A2000 SA2000M8/500G M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Ekran kartı 1650 Super.

Kasa: MSI MAG Force 100R. MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

PSU: High Power 600W +80 Gold sertifikalı.

İyi midir? Ne değişmelidir?

Son düzenleme:
Fiyat ?

Yani iyi ama biz asıl kıyası fiyatına göre iyi mi diye bakarak yapıyoruz.

Güzel bir sistem fakat 10400 için Z serisi anakart gereksiz. İleride işlemci yükseltirseniz tabii ki problem değil.
1650S şu an için ortalama bir kart şahsen kullandığım için söylüyorum bir yerden sonra her oyunu Ultra ayarlarda istediğiniz verimlilikte oynayamayınca dert ediyorsunuz. Bu paraya bu FPS mi diye. Eğer Ultra takıntınız yoksa yüksek ayarlarda birkaç sene daha gider.

• Anakart abartı.
  • Ekran kartı güçsüz(işlemciye göre)
  • Kasa kötü

Genel olarak iyi. Anakart ve RAM hakkında detay verir misiniz?

Anakart işlemci için abartı, eğer yükseltmek gibi bir planınız var ise o zaman değerlendirilebilir.

Kasayı tavsiye etmiyorum açıkçası, Raijintek Ponos kasa varken.

RAM marka model yazsanız iyi olurdu.

Güzel sistem anakart abartı onun yerine b560 almanız mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…