i5 11400F sistem nasıl?

Anakart işlemci için abartı, eğer yükseltmek gibi bir planınız var ise o zaman değerlendirilebilir.

Kasayı tavsiye etmiyorum açıkçası, raijintek ponos kasa varken.

RAM marka model yazsanız iyi olurdu.

Anakart olarak ne tavsiye edersiniz? RAM modeli belli değil çünkü indirimdekini almayı düşünüyorum ama RAM öneriniz varsa söyleyebilirsiniz.
  • Anakart abartı.
  • Ekran kartı güçsüz(işlemciye göre)
  • Kasa kötü

Genel olarak iyi. Anakart ve RAM hakkında detay verir misiniz?
Ram hakkında henüz detay yok, anakart linki bıraktım zaten.

Anakart olarak ne tavsiye edersiniz? RAM modeli belli değil çünkü indirimdekini almayı düşünüyorum ama RAM öneriniz varsa söyleyebilirsiniz.

Kaliteli bir B560 yeterli, ama dediğim gibi yükseltme konusunda sıcak baktığınız planlar var ise seçtiğiniz anakart kalsın.

RAM olarak Crucial Ballistix alın geçin, fiyatına göre çok iyi kendim de kullanıyorum.

Güzel bir sistem fakat 10400 için Z serisi anakart gereksiz. İleride işlemci yükseltirseniz tabii ki problem değil.
1650S şu an için ortalama bir kart şahsen kullandığım için söylüyorum bir yerden sonra her oyunu Ultra ayarlarda istediğiniz verimlilikte oynayamayınca dert ediyorsunuz. Bu paraya bu FPS mi diye. Eğer Ultra takıntınız yoksa yüksek ayarlarda birkaç sene daha gider.

Fortnite, Valorant vs. vs. Espor oyunları oynayacağım genellikle. Ara sıra oynarım belki hikaye oyunları.

RAM hakkında henüz detay yok, anakart linki bıraktım zaten.

Anakart iyi fakat gerek yok ona yatıracağınız parayı ekran kartına veya hafızaya yatırın.

Anakart iyi fakat gerek yok ona yatıracağınız parayı ekran kartına veya hafızaya yatırın.

Tavsiyeniz nedir acaba?
Gayet güzel sistem ama o anakart gereksiz.
Tavsiyeniz nedir?
Kaliteli bir B560 yeterli, ama dediğim gibi yükseltme konusunda sıcak baktığınız planlar var ise seçtiğiniz anakart kalsın.

RAM olarak Crucial Ballistix alın geçin, fiyatına göre çok iyi kendim de kullanıyorum.

Zaten RAM dediğiniz model olacaktı bugün bir baktım parçaları kontrol için 918 lira olmuş. :D Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3000 MHz DDR4 CL15 BL2K8G30C15U4B Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
  • Anakart abartı.
  • Ekran kartı güçsüz(işlemciye göre)
  • Kasa kötü.

Genel olarak iyi. Anakart ve RAM hakkında detay verir misiniz?

Ekran kartı ne yapılabilir? Kasa ne alınabilir? Anakart tavsiyeniz nedir?

Tavsiyeniz nedir acaba?

Tavsiyeniz nedir?

Zaten RAM dediğiniz model olacaktı bugün bir baktım parçaları kontrol için 918 lira olmuş. :D Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3000 MHz DDR4 CL15 BL2K8G30C15U4B Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Ekran kartı ne yapılabilir? Kasa ne alınabilir? Anakart tavsiyeniz nedir?

Ekran kartını başka arkadaşlar önersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı