Güzel bir sistem fakat 10400 için Z serisi anakart gereksiz. İleride işlemci yükseltirseniz tabii ki problem değil.
1650S şu an için ortalama bir kart şahsen kullandığım için söylüyorum bir yerden sonra her oyunu Ultra ayarlarda istediğiniz verimlilikte oynayamayınca dert ediyorsunuz. Bu paraya bu FPS mi diye. Eğer Ultra takıntınız yoksa yüksek ayarlarda birkaç sene daha gider.
MSI B560M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 mATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Çok iyi hocam. Bu fiyata anca 1660 Ti oluyor zaten. Diğer parçalar da kaliteli. Anakart Z490 A-Pro galiba kalabilir diye düşünüyorum. B560' lar da 1000 civarında geziyor zaten iş yapanları.
MSI 100M kasa gayet kaliteli. İleride OC kilidi açık bir işlemci almayı düşünüyorsanız eğer Z serisi anakart gereksiz olmaz. Ben düz kullanırım derseniz: