i5 11400F sistemde format sırasında internet sürücüsü indirilmiyor

leftykaplan

Decapat
Katılım
16 Ekim 2021
Mesajlar
70
Anakart
asrock b560m pro4
İşlemci
intel core i5-11400f
Merhabalar.
Problemim format sırasında Ethernet sürücüsünün indirilmemesi.
Bu konuda sıkıntı yaşayan var mı? Varsa nasıl bir çözüm geliştirdiniz?
Teşekkürler.
 
Şuan herhangi bir windows kurulmuş ise DDU ile sürücüyü kaldırmanızı öneririm format atıyor olsanız bile bazen windows bu konuda problem yaratıyor bende formatlar sırasında çok defa bu problemi yaşadım format bittiyse ve dediğim olmasıysa anakartin sitesinden sürücüyü flasha atıp öyle kurmayı deneyebilirsiniz.
 
Merhabalar.
Problemim format sırasında Ethernet sürücüsünün indirilmemesi.
Bu konuda sıkıntı yaşayan var mı? Varsa nasıl bir çözüm geliştirdiniz?
Teşekkürler.
Hocam, aynı işlemciyi kullanmaktayız. Benim anakart ise Asus Rog Stix B560-e Gaming Wifi modeli. Windows 10 kurulumunda aynı problemi yaşamıştım. O anakarttan hemen önce MSI B560 Torpedo anakartını kullanarak kurulumda böyle bir sıkıntı yaşamamıştım. Yani diyeceğim ben anakarttan olduğunu düşündüm. Tabi problemi çözemediğimden dolayı Windows 11 kurulumunu gerçekleştirdim, onda sorunsuz bir şekilde format esnasında tanımıştı.
 
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar ama kurulum sonrası sürücüyü indirebiliyorum. Ben, bununla uğraşmamanın yolu var mı, sistemin kurulum sırasında sürücüyü kendi kendine bulup yüklemesini sağlayabilecek bir yöntem var mı, yok mu? Onu merak ediyordum, onu sordum.
Anladığım kadarıyla sanırım bir çözümü yok.
Ayrıca moderasyon ekibinin de anlamsız bir cezalandırma sistemi var. Düzeltilirse iyi olacak.
"Konu açmışım, başlık ile ilgili yeterince bilgi vermemişim veya alakasız kalmış vs."
Onay aşamasında bir konu başlığı ile ilgili uyarı cezası verirsiniz bunu anlarım ama sonra konuyu düzeltip, onaylayıp, yayınlamanızı ve üstüne bir de hesabımı kısıtlamanız oldukça anlamsız.
Herkes için vakit kaybı oluyor bu.
 
Aynı sorunu aynı işlemci ile yaşamıştım. İnternete bağlanmıyordu, bazı sürücüleri bulamıyordu. Bende USB ile kendi PC'im için olan Chipset Driver'ı başka bir bilgisayardan indirdim. Kendi bilgisayarıma taktım ve el ile kurdum. Her ne kadar milattan kalma bir yöntem olsa da işe yaradı, sorunum çözüldü.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı