denis.quast Hectopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 384 Yer Ankara 20 Mayıs 2023 #1 Anakartın sitesinde uyumlu RAM'i aldim fakat XMP açınca mavi ekran veriyor. Memtest86'da yaptım sorunsuz. BIOS'um güncel. Çözümünü nasıl bulabilirim? İşlemcim i5 11400F. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 25,3 KB · Görüntüleme: 30
Anakartın sitesinde uyumlu RAM'i aldim fakat XMP açınca mavi ekran veriyor. Memtest86'da yaptım sorunsuz. BIOS'um güncel. Çözümünü nasıl bulabilirim? İşlemcim i5 11400F.
McGucket Nanopat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 638 Makaleler 3 Çözümler 24 20 Mayıs 2023 #2 denis.quast dedi: Anakartın sitesinde uyumlu RAM'i aldim fakat XMP açınca mavi ekran veriyor. Memtest86'da yaptım sorunsuz. BIOS'um güncel. Çözümünü nasıl bulabilirim? İşlemcim i5 11400F. Genişletmek için tıkla... Anakartınızla uyumlu tamam. Peki diğer RAM'iniz ile uyumlu mu? Yani markası ve modeli CL, MHz değerleri vs. aynı mı? Artı 1 Eksi
denis.quast dedi: Anakartın sitesinde uyumlu RAM'i aldim fakat XMP açınca mavi ekran veriyor. Memtest86'da yaptım sorunsuz. BIOS'um güncel. Çözümünü nasıl bulabilirim? İşlemcim i5 11400F. Genişletmek için tıkla... Anakartınızla uyumlu tamam. Peki diğer RAM'iniz ile uyumlu mu? Yani markası ve modeli CL, MHz değerleri vs. aynı mı?