Oyunlarda microstuttering yaşadığımdan ötürü speedshift ve SpeedStep ayarlarını kapatmıştım. Bunun dışında Windows üzerinden de bazı ayarlar yaptım fakat çözüme ulaşmadı. ThrottleStop kullanırken mavi ekran yedim, ardından ThrottleStop'taki ayarlarım default olmasına rağmen ve ThrottleStop açık bile değilken mavi ekran yedim. Arka planda Valorant ana menüde olacak şekilde açıktı ve video izliyordum fakat neden mavi ekran yediğimi bu sefer anlayamadım.
Ekran kartın hatalı yüklü ilk olarak. DDU ile sil ve sonra güncel sürücüyü yükle.
Ccleaner ile kayıt defteri temizliği yap. BIOS'a gir ve restore defaults save yap.
Ağ kartını güncelle.
Olayın throttlestop ile alakası olduğunu sanmıyorum. Moderatörler başlığı düzenlerken tam olarak doğru ifade edememiş. ThrottleStop üzerinden undervolt işlemi yapmayı denemiştim, fakat sistem donunca bunu kaldırdım. Uygulama açık olmamasına rağmen ve ThrottleStop yüklü olmamasına rağmen 3 kere (3. mavi ekranı da az önce yedim) mavi ekran yedim. Dump dosyasını incelediniz mi?
Ekran kartın hatalı yüklü ilk olarak. DDU ile sil ve sonra güncel sürücüyü yükle.
Ccleaner ile kayıt defteri temizliği yap. BIOS'a gir ve restore defaults save yap.
Ağ kartını güncelle.
Ağ kartını güncelle.