F formalimdipseps Femtopat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #1 Valorant'ta başlarda 220-250 FPS arası alırken bir anda birgünde FPS'im 70-100 arasına düştü ve yükselmiyor. Sistem: RTX3060 i511400F 16 GB RAM. Not: Wireless kulaklığa geçtim ama bu kadar FPS düşüreceğini sanmıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2023
Valorant'ta başlarda 220-250 FPS arası alırken bir anda birgünde FPS'im 70-100 arasına düştü ve yükselmiyor. Sistem: RTX3060 i511400F 16 GB RAM. Not: Wireless kulaklığa geçtim ama bu kadar FPS düşüreceğini sanmıyorum.
M2 Vidası Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 403 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #2 formalimdipseps dedi: Valorant'ta başlarda 220-250 FPS arası alırken bir anda birgünde FPS'im 70-100 arasına düştü ve yükselmiyor. Sistem: RTX3060 i511400F 16 GB RAM. Not: Wireless kulaklığa geçtim ama bu kadar FPS düşüreceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... NVIDIA'nin uygulamasından güç tasarrufu vb. modlar seçilebiliyorsa ona bir bak derim AMD de öyle. Driverlari, BIOS'u güncelleyip deneyin.
formalimdipseps dedi: Valorant'ta başlarda 220-250 FPS arası alırken bir anda birgünde FPS'im 70-100 arasına düştü ve yükselmiyor. Sistem: RTX3060 i511400F 16 GB RAM. Not: Wireless kulaklığa geçtim ama bu kadar FPS düşüreceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... NVIDIA'nin uygulamasından güç tasarrufu vb. modlar seçilebiliyorsa ona bir bak derim AMD de öyle. Driverlari, BIOS'u güncelleyip deneyin.
F formalimdipseps Femtopat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #3 M2 Vidası dedi: NVIDIA'nin uygulamasından güç tasarrufu vb. modlar seçilebiliyorsa ona bir bak derim AMD de öyle. Driverlari, BIOS'u güncelleyip deneyin. Genişletmek için tıkla... NVIDIA uygulamasında güç modu seçme gibi bir özellik yok ama NVIDIA denetim masasında her şey yüksek performansa odaklı. M2 Vidası dedi: NVIDIA'nin uygulamasından güç tasarrufu vb. modlar seçilebiliyorsa ona bir bak derim AMD de öyle. Driverlari, BIOS'u güncelleyip deneyin. Genişletmek için tıkla... Ama BIOS'u nereden güncelleyecegimi bilmedigimden BIOS ayarlarını yapamıyorum RAM hızı vs. Son düzenleme: 20 Ağustos 2023
M2 Vidası dedi: NVIDIA'nin uygulamasından güç tasarrufu vb. modlar seçilebiliyorsa ona bir bak derim AMD de öyle. Driverlari, BIOS'u güncelleyip deneyin. Genişletmek için tıkla... NVIDIA uygulamasında güç modu seçme gibi bir özellik yok ama NVIDIA denetim masasında her şey yüksek performansa odaklı. M2 Vidası dedi: NVIDIA'nin uygulamasından güç tasarrufu vb. modlar seçilebiliyorsa ona bir bak derim AMD de öyle. Driverlari, BIOS'u güncelleyip deneyin. Genişletmek için tıkla... Ama BIOS'u nereden güncelleyecegimi bilmedigimden BIOS ayarlarını yapamıyorum RAM hızı vs.
M2 Vidası Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 403 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #4 formalimdipseps dedi: NVIDIA uygulamasında güç modu seçme gibi bir özellik yok ama NVIDIA denetim masasında her şey yüksek performansa odaklı. Ama BIOS'u nereden güncelleyecegimi bilmedigimden BIOS ayarlarını yapamıyorum RAM hızı vs. Genişletmek için tıkla... Hocam Google'ya "anakart marka model BIOS Update" öyle yapın bir de XMP açmanızı öneririm.
formalimdipseps dedi: NVIDIA uygulamasında güç modu seçme gibi bir özellik yok ama NVIDIA denetim masasında her şey yüksek performansa odaklı. Ama BIOS'u nereden güncelleyecegimi bilmedigimden BIOS ayarlarını yapamıyorum RAM hızı vs. Genişletmek için tıkla... Hocam Google'ya "anakart marka model BIOS Update" öyle yapın bir de XMP açmanızı öneririm.