Bir kere 10000 TL fiyata 3060 sistem satıldı oda piyasa algısınımı değiştirdi ben anlamıyorum ya o çok özel bir indirimdi 3060 sistemler 14-15k civarı idi zaten neden herkes bir kere sağlam indirim olduğu zaman o kart şu kadar bu sistem bu kadar diyor.
1-Geçen hafta satılan ürünu bilgilendirmek amacıyla söyledim (Yani buna benzer kampanyalar tekrardan olabilir manasında
2-Bekleyebilir (herkesin yaptığı gibi)
3-İnsanlar parasının kıymetini bilmiyor herhalde 10 k ya satılan sistemi 14 k ya almak hani yani 4 k fark yani anlarsın ya...
Bir kere 10000 TL fiyata 3060 sistem satıldı oda piyasa algısınımı değiştirdi ben anlamıyorum ya o çok özel bir indirimdi 3060 sistemler 14-15k civarı idi zaten neden herkes bir kere sağlam indirim olduğu zaman o kart şu kadar bu sistem bu kadar diyor.
1-geçen hafta satılan ürünu bilgilendirmek amacıyla söyledim (yani buna benzer kampanyalar tekrardan olabilir manasında.
2-bekleyebilir (herkesin yaptığı gibi)
3-insanlar parasının kıymetini bilmiyor herhalde 10 k ya satılan sistemi 14 k ya almak hani yani 4 k fark yani anlarsın ya...
Bunların mantığı 18 bine 3080 sistem almayı düşünmek gibi bir şey. İyi ki Vatan ekran kartı parasına bir sistem yaptı. Sanki öyle bir indirim olsa siteye girip alabilecekler.