i5 11400F ve RTX 3060 sistem 15.000 TL

@Rustin Cohle hocam yine sizin, benim ve diğer birçok kişinin sinir olduğu tipler bu konuya da bu saçma cümleyle geldiler...

Geçen haftaydı o. Şu an almak isteyen zaman makinesine mi binsin? Şu an parası olan ve almak isteyen ne yapsın?

Bir kere 10000 TL fiyata 3060 sistem satıldı oda piyasa algısınımı değiştirdi ben anlamıyorum ya o çok özel bir indirimdi 3060 sistemler 14-15k civarı idi zaten neden herkes bir kere sağlam indirim olduğu zaman o kart şu kadar bu sistem bu kadar diyor.

@Rustin Cohle hocam yine sizin, benim ve diğer birçok kişinin sinir olduğu tipler bu konuya da bu saçma cümleyle geldiler...

Geçen haftaydı o. Şu an almak isteyen zaman makinesine mi binsin? Şu an parası olan ve almak isteyen ne yapsın?
1-Geçen hafta satılan ürünu bilgilendirmek amacıyla söyledim (Yani buna benzer kampanyalar tekrardan olabilir manasında
2-Bekleyebilir (herkesin yaptığı gibi)
3-İnsanlar parasının kıymetini bilmiyor herhalde 10 k ya satılan sistemi 14 k ya almak hani yani 4 k fark yani anlarsın ya...

Bir kere 10000 TL fiyata 3060 sistem satıldı oda piyasa algısınımı değiştirdi ben anlamıyorum ya o çok özel bir indirimdi 3060 sistemler 14-15k civarı idi zaten neden herkes bir kere sağlam indirim olduğu zaman o kart şu kadar bu sistem bu kadar diyor.

Evet hocam maalesef öyle.
Böyle yaparak alacakların da almaması ı ve fırsatı kaçırmasına neden oluyorlar.
1-geçen hafta satılan ürünu bilgilendirmek amacıyla söyledim (yani buna benzer kampanyalar tekrardan olabilir manasında.
2-bekleyebilir (herkesin yaptığı gibi)
3-insanlar parasının kıymetini bilmiyor herhalde 10 k ya satılan sistemi 14 k ya almak hani yani 4 k fark yani anlarsın ya...

O çok extrem bir indirimdi ve önümüzde ki aylarda büyük ihtimalle olmaz.

Bir de çok çabuk bitiyor . Millet çökerse daha fiyatları artar bunun

Bunların mantığı 18 bine 3080 sistem almayı düşünmek gibi bir şey. İyi ki Vatan ekran kartı parasına bir sistem yaptı. Sanki öyle bir indirim olsa siteye girip alabilecekler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı